Matkusta turvallisesti Costan kanssa

Suojelemme miehistön ja vieraiden, satamien ja laivojen terveyttä ja turvallisuutta tulosta lähtöön varmistaaksemme, että lomasi sujuu rauhallisesti.
Teemme parhaillaan yhteistyötä Cruise Lines International Association (CLIA) -liiton, terveys- ja turvallisuustiimimme ja itsenäisten tieteellisten asiantuntijoiden ryhmän kanssa kehittääksemme uudet räätälöidyt toimintamenetelmät COVID-19 -tilanteeseen kansallisten ja kansainvälisten terveyssäädösten mukaisesti.

1. VERKKOPALVELUT VIERAILLE

Suunnittelemme parhaat teknisiä ja digitaalisia ratkaisuja maihin ja laivalle varmistaaksemme maksimaalisen turvallisuuden vuorovaikutuksessa vieraiden ja miehistön välillä.

VERKOSSA TARKASTUS


Tarjoamme sisäänkirjautumispalvelun verkossa
, jotta se voidaan tehdä turvallisesti ja helposti kotona ja välttää siten väkijoukkoja ja rajoittaa vuorovaikutusta henkilökunnan kanssa lähtöterminaalissa.

PAKOLLINEN KYSELYLOMAKE

Ennen lähtöä seuraamme kaikkien matkustajien terveydentilaa pyytämällä heitä suorittamaan pakollisen terveydentilaa koskevan verkkokyselyn.

ALUSTEN ELÄMÄN DIGITOINTI

Tarjoamme mahdollisuuden varata kaikki risteilykokemukset verkossa etukäteen MyCostan kautta; elämä laivalla tehdään yksinkertaisemmaksi ja interaktiivisemmaksi Costa-sovelluksen, laivalla olevian interaktiivisten näyttöjen ja QR-koodien avulla. Näin lisätään risteilyn turvallisuutta ja varmistetaan huippuluokkainen risteilykokemus.

2. TERMINAALIN TURVALLISUUSTOIMENPITEET

Lähdön ja tulon aikana toteutamme tärkeitä turvallisuuteen ja ennaltaehkäisyyn liittyviä toimenpiteitä kaikille vieraillemme ja miehistöllemme.

KEHON LÄMPÖTILAN MITTAUS


Mittaamme ruumiinlämmön lämpöskannereiden avulla kaikilta matkustajilta, miehistöltä ja vierailijoilta, kun he tulevat laivaan.

SUOJAUSSÄÄNNÖT


Kaikkien täytyy käyttää henkilönsuojaimia terminaalissa: vieraiden täytyy käyttää suojamaskeja.

 

3. SOSIAALINEN ETÄISYYS

Noudatamme ankaria turvallisuusohjeistuksia varmistaaksemme sosiaalisen etäisyyden, niin että vuorovaikutus voi tapahtua laivallakin täysin turvallisesti.

VÄHEMMÄN IHMISIÄ LAIVALLA 


Matkustajamäärän maksimikapasiteettia vähennetään niin, että sosiaalinen etäisyys on mahdollista säilyttää vieraiden välillä.

JULKISET TILAT JÄRJESTETÄÄN UUDELLEEN


Vähemmän ihmisiä ja pääsyn kontrollointi viihde- ja rentoutumisalueilla: julkiset tilat suunnitellaan ja järjestetään uudelleen säädösten mukaisesti.

TURVAKYLTIT
 

Asennetaan kaikille alueille muistuttamaan ihmisiä tarpeesta säilyttää turvallinen etäisyys.

4. SISÄALUEIDEN PUHDISTUS

Aluksen hygieniaohjeistuksia voidaan tiukentaa edelleen kaikilla laivoillamme WHO:n hyväksymien terveysstandardien mukaisesti.

PINTOJEN JA JULKISTEN ALUEIDEN PUHDISTUS 


Julkiset alueet laivan sisä- ja ulkopuolella puhdistetaan useita kertoja päivässä käyttämällä antiviraalisia desinfiointiaineita. Yleiset vessat desinfioidaan useammin.

ERIKOISTUOTTEET


Käytämme erityisiä ja erittäin tehokkaita tekniikoita ja tuotteita kaikkien pintojen ja huonekalujen puhdistukseen ja desinfiointiin.

HYTTIEN DESINFIOINTI


Hytit annetaan matkustajille vasta sen jälkeen, kun niille on tehty viruksia torjuva desinfiointikäsittely. Hytit siivotaan ja desinfioidaan joka päivä.


 

5. SUOJALAITTEET

Tarjoamme kaikille matkustajillemme, miehistölle ja toimittajille turvalaitteet ajaksi, jonka he ovat laivalla, ja joita he voivat käyttää laivalla ja maissa.

SUOJA- JA PUHDISTUSLAITTEET


Paljon käsienpesuannostelijoita on aina käytettävissä terminaalissa ja kaikilla laivan pääalueilla. Tarjoamme aina pyydettäessä myös suojamaskeja matkan aikana. 

SUOJAUTUMINEN LAIVALLA


Kaikilla miehistön jäsenillä on tarpeelliset suojalaitteet Italian säädösten mukaisesti, jotta he voivat suorittaa työnsä mahdollisimman turvallisesti.

SUOJAAMINEN RETKIEN AIKANA

Bussit puhdistetaan jokaisen käytön jälkeen ja sosiaalinen etäisyys taataan pienentämällä kapasiteettia. Lisäksi retkioppaat käyttävät suojamaskeja, jotta voit tutustua kauneimpiin paikkoihin turvallisesti.

6. MIEHISTÖN TURVALLISUUSOHJEET

Tiukennamme ja täydennämme miehistön hygieniaohjeistuksia.

PÄIVITTÄINEN SEULONTA


Miehistön täytyy tarkistaa ruumiinlämpötila jokaisen vuoron alussa.

ERITYISEN KOULUTUKSEN MIEHISTÖLLE

Tarjoamme erityisen koulutuksen miehistölle turvallisuusohjeiden ja -käytäntöjen noudattamisesta, terveyssäädösten mukaisesti.
 

7. TURVALLINEN CATERING

Elintarvike- ja juomapalvelut mukautetaan tämänhetkiseen tilanteeseen tiukentamalla edelleen turvallisuus- ja valvontatoimenpiteitä.

ETÄISYYDEN SÄILYTTÄMINEN Pöydän ympärillä olevien tuolien välillä pidetään riittävästi tilaa samoin kuin pöytien välillä niin, että ateriat voidaan nauttia täysin turvallisesti. Lisäksi pääsy pääravintoloihin järjestetään etukäteen, ja sitä valvotaan ruuhkautumisen estämiseksi. i.

VAIN PÖYTIIN TARJOILUVain pöytiin tarjoilu, henkilökuntamme hoitaa aterioiden ja juomien tarjoilun.

ELINTARVIKETURVALLISUUS 


Kuten aina, noudatamme tiukimpia turvallisuusohjeistuksia tuotteiden hankinnassa ja käsittelyssä.

8. LÄÄKINNÄLLINEN PALVELU LAIVALLA JA MAISSA

Kaikissa Costan laivoissa on lääkäriasema, jossa on töissä ammattilääkäreitä ja asiantuntevia, pätevöityneitä terveydenhoitoalan ammattilaisia, joita pidetään jatkuvasti ajan tasalla COVID-19 -viruksen leviämisen ehkäisemistä koskevista ohjeistuksista ja normeista. Matkustajiemme ja miehistömme terveys on tärkeysjärjestyksessämme ylimpänä.

Etsi risteily