COSTAN TURVALLISUUSTOIMENPITEET SINUA VARTEN

Jotta voisit kokea unohtumattoman loman ilman huolen häivää, terveys- ja turvallisuustiimimme sekä joukko itsenäisiä tieteellisiä asiantuntijoita on kehittänyt Costan turvallisuusprotokollan. Olemme myös ensimmäinen risteily-yhtiö, joka on saanut Rinan Biosafety Trust Certification -sertifikaatin, ja noudatamme lisäksi tarkasti kaikkia Cruise Lines International Associationin (CLIA) turvaohjeita.

Seuraavassa esitetään Costan turvallisuustoimenpiteet

Toimet terveytesi suojaamiseksi entistä paremmin, esimerkiksi uudet toimintakäytäntömme, on mukautettu COVID-19-tilanteen sekä kansallisten ja kansainvälisten terveysvaatimusten mukaan.

1. YLIMÄÄRÄISTÄ HUOMIOTA JOKAISELLE MATKUSTAJALLE

VERKKOSISÄÄNKIRJAUTUMINEN

Sisäänkirjautuminen suoritetaan täysin verkossa. Se avautuu 72 tuntia ennen lähtöäsi. TJotta saat risteilylippusi, sinun täytyy täyttää itsesertifiointikysely terveydentilaasi liittyen.

PORTAISTETUT MAIHINNOUSUAJAT

Laivaannousuajat on porrastettu, jotta voidaan noudattaa oikeita sosiaalisen etäisyyden säilyttämistä koskevia sääntöjä ja varmistaa turvallinen laivaannousu. Tämän vuoksi täsmällisyys on erittäin tärkeää.

KOTROLLI TERMINAALISSA

Jokaista vierasta odottaa laivaannousuterminaalissa lyhyt terveystarkastus, johon kuuluu kehonlämmön mittaus ja diagnostinen Covid- testi*.

2. ÄLYKÄS LOMA

MYCOSTA

Paras tapa varmistaa turvallisuutesi aluksessa on varata etukäteen. Käy osoitteessa www.mycosta.com ennen lähtöä: säästä aikaaja vältä sisäänkirjautuminen tiskeillä!

COSTA-SOVELLUS

Älypuhelimesi on äärimmäisen tärkeä matkakumppani! Costa-sovelluksen ja viivakoodien avulla voit nauttia mahtavasta lomasta, täysin digiturvallisesti. Se tarkoittaa myös sitä, että paperia on vähemmän heitettävänä pois!

MONITORIT ALUKSESSA

Voit pysytellä ajan tasalla myös muilla tavoilla siitä, mikä aluksella on uutta: Löydät julkisilta alueilta myös näyttöjä ja interaktiivisia monitoreita hytissä on erityinen Info TV -kanava ja uusi Soit minulle -palvelu, sekä käytännöllinen henkilökohtainen ohjau hytin puhelimen kautta.

 

 

 

 

3. ENEMMÄN TILAA SINULLE

PIENEN ALUKSEN MIEHITYS

Aluksella olevien matkustajien määrää on vähennetty, niin että sosiaalisten etäisyyden säilyttämisestä voidaan tehdä helpompaa ja taata turvallinen ja miellyttävä risteily.

UUDELLEEN KOHDISTETUT YMPÄRISTÖT

Yleiset alueet ja rentoutumishuoneet on remontoitu niin että ne täyttävät täysin ansaitsemasi turvallisuusstandardit: tämä tarkoittaa, että niihin pääsee vain rajallinen määrä ihmisiä kerrallaan.

TURVAKYLTIT

Kyltit kaikilla aluksen paljon liikutuilla alueilla ja aluksen henkilökunta auttaa sinua liikkumaan helposti ja säilyttämään oikeat turvavälit.

4. NAUTI KOKO LAIVASTA TURVALLISESTI

SUOJANAAMIOT

Kuten maissakin, suojanaamioita täytyy käyttää julkisilla alueilla laivalla (kirurginen tai korkeampi suojaus). Näin voit suojella omaa ja muiden matkustajien terveyttä!**

KÄSIDESINFIOINTIAINE

Autamme sinua pitämään kätesi puhtaana kaikkina aikoina, joten olemme sijoittaneet laivan pääalueille useita puhdistusgeelin annostelulaitteita.

MIEHISTÖN LAITTEET

Miehistöllä on myös tarvittavat suojalaitteet, jotta he voivat tehdä työnsä korkeimpien terveysstandardien mukaisesti.

5. AAMIAINEN TARJOILL

PÖYDÄT TURVAVÄLEIN

Ravintolamme on järjestetty vastaanottamaan sinut parhaalla tavalla ja samanaikaisesti auttamaan turvavälin säilyttämisessä. Jotta kaikkien vieraiden turvallisuus voidaan varmistaa, pyydämme sinua istumaan pöydässä vain samassa varauksessa olevien henkilöiden kanssa.

PITKÄT ATERIOINTIAJAT

Voit myös tilata aamiaisen ja lounaan pääravintoloista täysin oman aikataulusi mukaan milloin tahansa haluat aikana, joka tavallista pidempi..

RUOKALISTA LYPUHELIMESSA

Skannaa viivakoodi, jonka löydät ravintoloiden ja baarien pöydästä, niin voit tarkastaa päivän ruoka- ja juomalistat suoraan älypuhelimestasi. Jos päätät tilata tiskiltä, seuraa turvamerkkejä.

6. KESKEYTYMÄTÖNTÄ HAUSKAA

KOKONAAN UUSI VIIHDE

Nauti suunnittelemastamme uudenlaisesta viihteestä ja esityksistä, joita toistetaan useaan kertaan viikon aikana, ja joiden ansiosta kaikki voivat pitää hauskaa samaan aikaan turvavälit säilyttäen.

TURVALLINEN KUNTOILU JA HYVINVOINTI

Huolehdi kunnostasi kuntosalilla, pidä hauskaa kasinolla tai rentoudu kylpylän hyvinvointihoidoissa tai uima-altaalla, noudattaen annettuja opasteita ja käyttörajoja.

TURVALLISUUTTA MYÖS LAPSILLE

Myös lapsien hauskanpito on taattu täydellisen turvallisesti: Squok Club puhdistetaan useita kertoja päivässä. Se on auki määrättyinä aikoina ja kävijämäärä on rajattu tiettyyn määrään kerralla.

7. EKSKLUSIIVISET RETKET

TURVALLISET COSTA-RETKET

Sinun terveytesi sekä muiden vieraiden ja henkilökuntamme terveyden suojaamiseksi maihinnousuluvan saavat ainoastaan henkilöt, jotka ovat ostaneet paikan yhdelle turvallisista retkistämme.

TURVALLISUUS BUSSEISSA

Bussit siivotaan jokaisen käyttökerran jälkeen.. Turvavälien säilyttäminen taataan osallistujamäärän vähentämisellä. Lisäksi retkillä käytetään aina suojanaamioita.

COSTAN TURVALLISUUSRETKET

Terveytesi ja muiden vieraiden ja miehistön suojelemiseksi laskeutuminen laskuun on mahdollista vain ostamalla yksi turvallisista retkistämme.

8. PUHDAS ILMA JA PUHDISTETUT YMPÄRISTÖT

PUHDISTETUT JULKISET ALUEET

Julkiset alueet puhdistetaan useita kertoja päivässä uusilla puhdistusmenetelmillä mukaan lukien virusta tappavat sumuttimet.

HYTTISI DESINFIOITU

Pätevä henkilökuntamme desinfioi ja siivoaa hyttisi päivittäin.

UUDET SUODATTIMET LAADUKKAALLE ILMALLE

Laivalla hengitysilma on korkealaatuista uusien tehokkaiden suodattimien ansiosta. Aluksen tuuletusjärjestelmät suodattavat ulkoa tulevan raikkaan ilman optimaalisesti ja minimoivat äärimmäisen kierrätyksen.

9. LUOTA MEIHIN, JOS SINULLA ON HUOLENAIHEITA

TURVALLISUUSPROTOKOLLAT

Kaikki miehistömme jäsenet ovat suorittaneet erityisiä turvallisuustoimenpiteitä ja käytäntöjä koskevia kursseja.

INTERVENTIOTOIMENPITEET

Jos joillakin matkustajista ilmenee terveydellisiä oireita, miehistön jäsenet osaavat välittömästi reagoida määrätyillä toimenpiteillä.

JATKUVA VALVONTA

Kaikilta miehistön jäseniltä tarkistetaan päivittäin ruumiinlämpö ja heidän terveydentilaansa tarkkaillaan jatkuvasti.

10. JATKUVASTI AJAN TASALLA OLEVAT ASIANTUNTIJA-AMMATTILAISET

LÄÄKETIETEELLINEN KESKUS


Kaikissa Costan laivoissa onn täysin varusteltu lääketieteellinen keskus, mikä koostuu ammattilääkäreistä ja kokeneista terveydenhuoltoalan ammattilaisista, joita pidetään jatkuvasti ajan tasalla terveysprotokollien ja standardien kanssa, jotta he voivat taistella COVID-19-viruksen leviämistä vastaan.

MATKUSTAJIEMME JA MIEHISTÖMME TERVEYS ON ETUSIJALLA .

* Lentokoneeseen pääseminen on mahdollista vasta, kun testin tulos on negatiivinen, ja odotusaika vaihtelee matkustajien määrästä riippuen.

Lisäksi niiden, jotka asuvat jollakin riskialueella tai jotka ovat olleet läheisessä kosketuksessa (alle 2 metrin etäisyydellä yli 15 minuutin ajan) jollakin riskialueella asuvien henkilöiden kanssa 14 päivän aikana ennen alukseen nousua, on oltava läsnä alukseen nousuterminaalissa vähintään viisi tuntia ennen aluksen lähtöaikaa, jotta diagnostinen testi voidaan suorittaa molekyylitestillä RT-PCR. Koe on välttämätön lennolle pääsemiseksi, ja se on pakollinen yli 2-vuotiaille vieraille. Luettelo riskialueista (ensimmäinen sivu) tai maista, joista ei saa nousta alukseen (toinen sivu), on saatavilla tästä osoitteesta.

 

Costa Crociere reminds you that anyone entering Italy as from 24 May 2021, for any length of time, from foreign countries or overseas (excluding San Marino and the Vatican City), on board any means of transport, must complete the Passenger Locator Form before entering Italy, by logging into the https://app.euplf.eu/#/ website (choose “Italy” as the destination country). Attention: the guest is required to complete the PLF and is responsible for verifying the necessary conditions for entry into Italy from the country of origin.


 **Laivalla kaikkien vieraiden on maskin käytön lisäksi mitattava ruumiinlämpönsä (vähintään) kerran päivässä klo 20.00 mennessä eri puolilla laivaa sijaitsevista automaattisista laitteista.

Lisäksi ennaltaehkäisevänä lisätoimenpiteenä:
- 7 päivän risteilyllä oleville vieraille tehdään risteilyn puolivälissä diagnostinen testaus antigeenitesteillä. Tämä menettely on pakollinen yli 6-vuotiaille vieraille. Costa kattaa testin kustannukset kokonaan.
- matkustajien, vaikka he olisivatkin rokotettuja, on noudatettava laivaan noustessaan, aluksella ja retkien aikana sosiaalista etäisyyttä, kirurgisten naamareiden (tai paremman tyyppisten) käyttöä ja Costa Cruisesin noudattamia turvallisuusprotokollia.

UKK – Usein kysytyt kysymykset

sivu 1 / 1

Suodatin Sulje