maailmanympäriristeily 2019

Risteily suurilla valtamerillä ‒ 112 päivän unelmamatka Costa Luminosalla

Erikoislahja

Saat maailmanympäriristeilystäsi vielä ainutlaatuisemman edullisella juomapaketilla ja erityisellä retkivalikoimalla, jotka sisältyvät hintaan!

Juomapaketti

Pakettiin sisältyy rajaton määrä kivennäisvettä, alkoholittomia juomia sekä olutta ja viiniä lounaalla ja illallisella pääravintolassa ja buffetissa.

15 retkeä

Vieraidemme parhaina pitämillä ja suosituimmilla retkillä voit tutustua kunkin mantereen parhaisiin kohteisiin.

Teneriffa ‒ Teiden kansallispuisto

Rantoja, puistoja ja suojelualueita, rehevä kasvisto maailman kolmanneksi suurimman tulivuoren ja Espanjan korkeimman vuoren juurella.

Rio de Janeiro

Rio on suurkaupunki, johon voit tutustua samba-askelin ja kamera kädessä. Tunnetun Sokeritoppavuoren panoraaman lisäksi kävely Kristus-patsaalle on kokemus, jota ei kannata jättää väliin.

Punta Arenas

Magalhãesinsalmen suulta näet kauniin Tulimaan saariston yleisnäkymän. Kohde on kuin unelma: Isla Magdalenan saarella olevilta valkoisilta hiekkarannoilta voit ihailla pingviinejä, merilintuja ja delfiinien akrobaattitemppuja.

Pääsiäissaari

Tällä upealla saarella voi nauttia monenlaisista elämyksistä: käydä sisämaan Moai-patsaiden sokkelossa, tutustua arkeologisiin kohteisiin maasturilla tai snorklata koralliriutoilla.

Papeete

Polynesian pääkeskus, Papeeten satama, toivottaa sinut tervetulleeksi Tahitin saarelle. Mont Maraun näköalapaikalta saari tarjoaa erään Tyynenmeren sekä Tahaan ja Raiatean naapurisaarten kauneimmista näkymistä.

Auckland

Auckland sijaitsee tuliperäisellä alueella, ja tulivuoren huipulta, joka on nykyisin luonnonpuisto, avautuu kaunis kaupunkinäkymä. Aucklandin museossa voit tutustua maorien ja brittiläisten perinteiden yhtäaikaiseen olemassaoloon menneisyydessä.

Komodon saari

Maailmanlaajuisesti lohikäärmeestään tunnettu Komodo on primitiivinen nurkkaus Indonesiassa. Saarella on poikkeuksellinen maaekosysteemi, maailman parhaimpiin lukeutuva upea ympäristö ja valtavan moninainen kasvisto ja eläimistö.

Phuket ‒ Thai-keittiö

Thai-keittiötä pidetään lännessä yhä trendikkäämpänä: opi valmistamaan herkullisimpia ruokia!

Colombo ‒ Temppelien ja basaarien keskellä

Colombo on nykyisin saaren sulatusuuni: tutustu värikkäisiin toreihin, kaupungin erilaisiin arkkitehtonisiin tyyleihin, kauniisiin puutarhoihin, ravintoloihin ja värikkäisiin liikkeisiin.

Mumbai

Matkaa Intian runsasväkisimmän kaupungin mahtavaan menneisyyteen! Kontrastien kaupungissa on kaikkea, moderneista Imperial Towers -kaksoistorneista Elephanta-saaren luolatemppeleihin, jotka ovat peräisin 700-luvulta.

maailmanympäriristeilykampanjat CostaClub-jäsenillemme

 

Enintään 4 000 € luottoa laivalla tai enintään 2 000 € alennusta hyttiä kohden: syitä maailmanympäriristeilyyn on tuhansia!

 

Laivalla käytettävä luotto on 2 000 € per henkilö, enintään 2 henkilölle per hytti.

Risteilyn alennus on 1 000 € per henkilö, enintään 2 henkilölle per hytti.

Kampanja koskee kaikkia Costa Club -jäseniä, mukaan lukien Ambra-klubin jäsenet. Laivalla käytettävä luotto ja alennus ovat samat kussakin  Costa Club -luokassa.

Nämä kaksi kampanjaa eivät ole kumulatiivisia, ja ne ovat voimassa kaikissa luokissa ja kaikissa hyttimajoituksissa.

Nämä kaksi kampanjaa koskevat maailmanympäriristeilyn 2019 Costa Luminosa -risteilyvarauksia, jotka lähtevät Venetsiasta 5. tammikuuta (koko matka, osittaisia matkareittejä ei hyväksytä).

Varauksia voi tehdä matkatoimistossa, sivustossa costa.it tai Costa For You -puhelinpalvelun kautta.KAMPANJOIDEN AKTIVOINTI

 

YHDEN HENGEN HYTTI

 

2 000 € luottoa, jonka voit käyttää laivalla. Ilmoita koodi CWC19SO varausta tehdessäsi.
1 000 € alennusta hytin hinnasta. Ilmoita koodi CWC19CS varausta tehdessäsi.

 

 

KAHDEN/KOLMEN/NELJÄN HENGEN HYTTI

 

4 000 € luottoa, jonka voit käyttää laivalla. Ilmoita koodi CWC19DO varausta tehdessäsi.
2 000 alennusta hytin hinnasta. Ilmoita koodi CWC19CD varausta tehdessäsi.

 

 

LIITY KLUBIIN