Mukavat ja kätevät matkapaketit

Lentäen, junalla, bussilla tai erikoispaketilla: jokainen yksityiskohta on suunniteltu tarpeidesi mukaan.

Costa-lomien etuna on se, että täydellinen mukavuus alkaa jo ennen laivaannousua: jokaiseen risteilyyn voi yhdistää kuljetuksen kaupungistasi haluamallasi matkustustavalla. Minkä tahansa matkustustavan valitsetkin, voit lisätä sen  lento-, juna- tai bussimatkaasi Costan matkoilla voit helposti kävellä lähtöportille tarpeitasi vastaavien, mukavimpien ja kätevimpien ratkaisujen ansiosta. 

Risteily + bussi

Bussimatkat laivaannoususatamaasi. Costa järjestää mukavan kuljetuksen tärkeimmästä Italian kaupungista risteilysi lähtöä varten.

Risteily + juna

Kumppanuutemme Trenitalian kanssa takaa, että voit matkustaa risteilyllesi junalla Costan vieraille varatuilla hinnoilla ja erityispalveluilla.

Risteily + lento

Koe se miellyttävä tunne, että olet jo lomalla, valitsemalla risteilyn ja lennon yhdistelmän: paketti sisältää kaikki kuljetukset lentoasemalta laivalle ja takaisin.

Erikoislennot

Eivätkö Risteily + lento -paketit vastaa tarpeitasi? Ei ongelmaa! Soita maksuttomaan numeroomme 800 902 902: asiantuntijamme ovat palveluksessasi ympäri vuorokauden ja valmiina auttamaan haluamasi lennon varaamisessa.