Yhtiömme: Liikkuva maailma

Tietoa meistä

Costa-konserni 

Costa-konserni on alan ainoa Italian lipun alla toimiva yhtiö ja suurin italialainen  matkanjärjestäjä. Se kuuluu Carnival Corporation & PLC:hen, joka on listattu Lontoon ja New Yorkin pörssiin. Costa Cruises ja AIDA Cruises -tavaramerkkien alla toimivalla yhtiöllä on alan suurin laivasto, jonka 103 alusta kuljettivat yli 11,5 miljoonaa vierasta vuonna 2016.

27toiminnassa olevalla laivallaan, joiden kapasiteetti on noin 76 000 vuodepaikkaa, Genovassa pääkonttoriaan pitävä konserni toimii globaalisti, pääasiassa matkareiteillään Välimerellä, Pohjois-Euroopassa, Itämerellä, Karibialla, Pohjois- ja Keski-Amerikassa, Etelä-Amerikassa, Arabiemiraateissa, Intian valtamerellä, Kaukoidässä ja Afrikassa.

Vuoteen 2021 mennessä laivastoon liittyy kuusi seuraavan sukupolven laivaa, jotka on valmistettu vastuullisten innovaatioiden kriteerien mukaisesti, ja niiden odotetaan näyttävän suuntaa koko alalle.

 

 

Costa Cruises: RAJATON HORISONTTI

Jo 70 vuoden ajan Costa Cruises on tarkoittanut vieraanvaraisuutta ja italialaista tyyliä.

Olemme aina työskennelleet intohimolla, jotta vieraamme saavat nähdä maailman kauneimpia kohteita, tarjoten mahdollisuuden tutustua eri maihin ja oppia viiden mantereen erilaisista kulttuureista niiden identiteettiä kunnioittaen.

Ainoana Italian lipun alla purjehtivana risteilyalusyhtiönä vastuunamme ja etuoikeutenamme on kantaa italialaisia arvoja ympäri maailmaa ja edustaa kotimaatamme kaikissa satamissa, joissa vierailemme.

Costalle vastuullisen innovaation rooli alusten ja niiden palveluiden suunnittelussa on merkittävä, ja me suunnittelemme ne erittäin huolellisesti ja tarkastivoidaksemme tarjota lomia, jotka vastaavat paikallisia realiteetteja ja niiden kokemista sekä tullaksemme sen kautta entistä vastuullisimmiksi matkailijoiksi.

Matkalla 70 vuoden ajan

Ensimmäisestä matkastamme, joka käynnistyi Anna C -aluksella 31.3.1948 Genovasta Buenos Airesiin, on kulunut yli 70 vuotta, mutta vielä tänä päivänä me kuljemme merillä ympäri maailman kantaen ylpeinä Italian lippua.

 

Sen jälkeen emme ole pysähtyneet. Näiden vuosien aikana olemme keränneet monia tarinoita kerrottaviksi: jokaisella aluksellamme on omansa. EsimerkiksiFranca C oli maailman ensimmäinen laiva, joka oli rakennettu risteilykäyttöön. Vuosi oli 1957. Ajan kuluessa muodot, mitat sekä kalusteet muuttuivat ja useimmat hytit varustettiin parvekkeilla. Matkustajien maut ja tarpeet ovat muuttuneet, mutta meidän arvomme ovat säilyneet muuttumattomina, samoin kuin se seikka, että asiakas on aina ajatustemme keskipisteessä.

 

Tämän vuoksi olemme ottaneet kurssin, jossa innovaatiota ja kestävää kehitystä pidetään tulevaisuutemme perustana. Tämän vuoksi pyrimme minimoimaan vaikutuksemme kohteisiin, joissa kanssasi vierailemme.

Työskentele kanssamme

Saapuminen Costa Cruisesin maailmaan tarkoittaa työskentelyä dynaamisessa ja monikulttuurisessa ympäristössä, jossa asiantuntemuksen jakaminen on jatkuva ammatillisen ja henkilökohtaisen kasvun lähde.

Kestävä kehitys

Kestävä kehitys on kiinteä osa Costa Cruisesin kulttuuria. Lähestymistapamme painottuu tutkimukseen, innovaatioon ja pitkän aikavälin visioon kestävän kehityksen täydellisestä integraatiosta.