Matka, joka saa ryhmän viihtymään

Palveluksessasi on ammattilaistiimi, jolla on 70 vuotta kokemusta matkojen järjestämisestä

Muunna liikematka, kokous tai konferenssi unohtumattomaksi kokemukseksi, joka on järjestetty yksityiskohtaisesti ja räätälöity tarpeisiisi.

Costa-laivoilla mukavuus, maku, viihde ja uuden löytäminen yhdistyvät edistyneimpiin teknologioihin.
Costa Cruises -risteily on ihanteellinen myös niille, jotka matkustavat usean ystävän tai suuren perheen seurassa.

Lähetä pyyntö

Lisätietoja ryhmä- ja kannustetarjouksistamme saat  täyttämällä lomakkeen tai
soittamalla numeroon 010 9997399.
Joku asiantuntijoistamme ottaa sinuun yhteyttä, jotta tapahtumasi voidaan järjestää mahdollisimman hyvin.

Miksi valita Costa?

Ryhmän yhdistämiseen

 

Pitkälle erikoistunut laivahenkilöstö varmistaa, ettei sinulta puutu mitään. Aika on tärkein tekijä liikemaailmassa. Valitse risteilyn kesto: Costa Cruises -risteilyt voivat kestää 3–112 päivää.

Ryhmän viihtymiseen

 

Costa tarjoaa erityyppisiä hyttejä, joista jokainen voi löytää tarpeisiinsa parhaiten sopivan tilan. Kaikki hytit on suunniteltu viihtyvyyden, eleganssin ja rentoutumisen maksimointiin.

Ryhmän keskittymiseen

 

Costa-laivat tarjoavat kehittyneimmät teknologiat liiketoimintasi huolehtimiseen: Internet-pisteet, kokoushuoneet ja -laitteet, simultaanikäännösjärjestelmät ja teknisen tuen.

Ryhmän ravitsemiseen

 

Ruoka on ennen kaikkea yhteisyyden ja iloisen ilmapiirin elementti. Kaikissa ravintoloissa tarjotaan ruokia, jotka on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja italialaisella lähestymistavalla.

Ryhmän viihtymiseen

 

Kokeile onneasi kasinossa, nauti teatteriesityksestä, pelaa 3D-simulaattoreilla tai rentoudu sikaria ja konjakkia maistellen intiimissä Cigar Loungessa. Ilta on kokemuksia täynnä… 

Tiedonjanoiselle ryhmälle

 

Tiedät jo, minne haluat viedä liiketoimintasi. Nyt sinun on vain päätettävä, mihin haluat matkustaa sen kanssa. Voit valita sinulle parhaiten sopivan kohteen yksilöllisellä lomalla.

Ihanko totta? Etkö ole koskaan ollut risteilyllä?

Lomalla olet tavallista rauhallisempi, rentoutuneempi ja hymyilevämpi, mutta onnellisuutesi moninkertaistuu vain Costa-risteilyllä, sillä näet sen rakkaiden ihmisten olemuksesta, ystävien hymystä ja lasten silmistä.