Costa Smeralda

Parvekkeelliset hytit1.628
Meliömetrin Ostosalue550
Ravintolat11

Costa Smeralda, meri on löytänyt "Belpaese".
Costa Smeralda symboloi aluksena kauneutta, tyyliä ja italialaista vieraanvaraisuutta. Sen tilat on suunniteltu taitavasti kauniin maamme aukioiden inspiroimana.

Uuden lippulaivan uutuudet: Colosseum, Costa Smeralda -aluksen keskustilan sydän, ulottuu kolmelle kannelle ja on omistettu vain parhaille esityksille. Plaza of Spain: suurenmoinen portaikko, joka osoittaa kohti aluksen perää. ”Fly”-kävelyreitti, joka saavuttaa 65 metrin korkeudessa aluksen korkeimman kohdan, sekä Trastevere, joka on aluksen keskiosassa oleva aukio, joka yhdistää baarit, liikkeet ja erilaisen viihteen yhteen paikkaan.

Welcome Costa Smeralda!

Varaa risteilysi Costa Smeraldalla nyt

Koe Välimeri aivan uudella tavalla lippulaivamme kyydissä!

Talvilähdöt

Katso kaikki Costa Smeraldan lähtöpäivät marraskuusta 2019 helmikuuhun 2021.

Kevätlähdöt

Katso kaikki Costa Smeraldan lähtöpäivät maaliskuusta toukokuuhun 2020.

Kesälähdöt

Katso kaikki Costa Smeraldan lähtöpäivät kesäkuusta elokuuhun 2021.

Costa Smeralda on…

Ympäristön kunnioittamista ja intohimoa merta kohtaan. Costa Smeralda on ”vihreä” laiva, joka käyttää uutta työntötekniikkaa LNG-polttoaineella.

Hyvinvointi, tyyli ja eleganssi. Costa Smeraldalla on Made in Italy -tunnusmerkki kaikkialla, yhteistiloista hytteihin.

Italialaiset suunnittelukumppanimme


Elämä laivalla

Ravintola kaikille

Uusi tapa illastaa. Tutustu ruokatarjontaamme!

Sushino

maksusta

Sushino Costa on ensimmäinen merenrannan sushi-bistro, joka on suunniteltu tarjoamaan sinulle aito japanilainen kokemus: nigiri, maki, sashimi ja mochi. Aperitiivi, lounas tai päivällinen? Istutko pöydän ääressä tai vietävä pois? Voit valita, sushichef on valmis antamaan sinun maistella reseptejä, jotka on valmistettu kunnioittaen vuosituhannen perinnettä.

LAB - Keittiölaboratorio

maksusta

Oletko valmis olemaan yksi ”Chef for a day”? Voit kokeilla leivontataitojasi sekä jakaa luovimmat reseptisi LAB-laboratoriossa. Ja jos haluat inspiraatiota, voit ihastella Bruno Barbierin ruokalajeja!

Ravintola Tutti a Tavola

Sisältyy

Näköalat meren yli ja seurana pienet matkakumppanisi - ensimmäinen perheille omistettu ravintola. Mukavasti sisustetusta ja kauniin ulkoasun omaavasta ravintolasta on näkymät meren yli, ja se sijaitsee vain pienen matkan päässä Luna Parkista.

Bacaro

maksusta

Koe tyypillinen venetsialainen aperitiivi. Nauti kokeneiden baarimikkojen valmistamista suolaisista herkuista ja juomista ja koe Italian koillisosien parhaiden tavernojen ilmapiiri uudessa, kelluvassa laguunissa.

Elämä laivalla

Hauskanpitoa ihan kaikille

Uutta viihdettä, joka tekee risteilyhetkistäsi unohtumattomia.

Mini Club alle 3-vuotiaille

maksusta

Vain Costa Smeraldalla: voit jopa jättää nuorimmat lapsesi (1-3-vuotiaat) Squok Clubin asiantuntija-animaattorien käsiin. Lapsilla on hurjan hauskaa, ja sinä voit pitää vähän lomaa laivalla.

Äänettömät juhlat

Sisältyy

Uima-altaassa voit kääntää kuulokkeiden volyymin kovalle ja heittäytyä tanssiin… aivan äänettömästi. Haluamasi musiikki, kenen kanssa tahansa, sisäaltaan tähtien alla: juhlat odottavat sinua!

Virtuaalinen bändi

Sisältyy

Jos olet purjehtimassa, miten pääset stadionille, teatteriin tai areenalle ja live-musiikin konserttiin? Helposti! Smeraldan teknologian ja LED-seinien ansiosta voit katsoa kolme konserttia viikossa. Hukkaa itsesi rytmiin!

Interaktiiviset laivakartat

Tutustu kansiin ja aluksen kaikkiin hytteihin