Costa Smeralda

Palanen saapasmaata merellä: uusi Costa-lippulaiva

Uusi Costa Cruises -lippulaiva on kunnianosoitus Italialle ja sen vertaansa vailla olevalle kauneudelle. Costa Smeraldalla koet jokaisella matkalla tuon kauniin maan inspiroimaa vieraanvaraisuutta, makua, tyyliä ja hyvinvointia. Pääset risteilylle, jolla koet paikan taian, mielikuvan sen aromeista, sekä liudan nopeasti vaihtelevia tunnelmia rakkaimpien kanssa koettaviksi ja jaettaviksi. Etuna on ainutlaatuinen meren näkökulma.
Ainutlaatuista on myös ympäristön kunnioittaminen. Costa Smeralda tekee intohimosta mereen myös kestävän käyttämällä LNG-polttojärjestelmänsä, joka on maailman puhtain.

Laivan vihkiminen

3.11.2019
Lähde Costa Smeraldan neitsytmatkalle! Risteilyn jännityksen lisäksi sinulla on tilaisuus osallistua ainutlaatuiseen seremoniaan, joka toivottaa sinut tervetulleeksi "kauniiseen merellä olevaan maahan". Kyseessä on ainutlaatuinen juhla, jossa kastetulla on poikkeuksellisen kansainvälinen joukko kummeja. Tämän jälkeen on vuorossa ilotulitus Savonan taivaalla, gastronomisia erikoisuuksia ja ilon hetkiä.

Vernissage-risteily Hampurista

Tutustu Euroopan pääkaupunkeihin Pohjanmeren, Atlantin ja Välimeren välillä. Hampuri, Rotterdam, Lissabon... Liity mukaan 20. lokakuuta, ja näe muun muassa Herakleen myyttiset pylväät, Marseillen vanha satama sekä Gaudin visionäärinen taide Barcelonassa.

Neitsytmatka Savonasta

Välimeri toivottaa sinut tervetulleeksi valollaan, väreillään ja tuoksuillaan. Liguriasta Provenceen, Kataloniasta Lazion rannikolle, anna ainutlaatuisten maisemien ja kaupunkien vietellä sinut: Savona, Marseille, Barcelona, Civitavecchia. Lähtö 3. marraskuuta.

Hytti, kaupunki huoneessa

Costa Smeraldan uutiset

Italialainen tyyli ja muotoilu yhdistyvät harmonisesti tilavissa, tyylikkäissä ja viihtyisissä hyteissä. Huonekalujen grafiikkakuosi, värit ja muodot ovat saaneet inspiraationsa kannelle nimensä antaneesta kaupungista, ja ne luovat rentouttavan perhetunnelman.
Uudet terassihytit merinäköalalla, valoisalla kuistilla ja aalloille avautuvalla parvekkeella tarjoavat todellisen yksityisyyden ja rentoutumisen keitaan. Voit nauttia aamiaisesta tai aperitiivista tai vain tuntea merituulen ihollasi kuunnellen meren kohinaa.

Colosseum

”Tavataan aukiolla!” Costa Smeraldalla on suuri sydän. Colosseum, laivan keskiosassa, on kolmella kannella oleva tila, jossa voit nauttia keskeytyksettä kirkkaista näytöistä, siemailla kuohuvaa ja ihailla merta.

Costan designmuseo

Kunnianosoitus italialaiselle muotoilulle tarjoaa italialaisen symbolin: Costan designmuseon, autenttisen merenkulkumuseon, jossa on historiaa tehneiden mahtavien italialaisten suunnittelijoiden valmistamia esineitä 1900-luvulta.

Italian parhaat aukiot

Tervetuloa Piazza Spagnan aukiolle, jossa on suuri portaikko perällä sekä myös meren yllä oleva parveke, jossa on kristallilattia. Trasteveren aukio laivan keulassa sopii tapaamisiin, seurusteluun ja viihtymiseen.

Allas seitsemännessä taivaassa

Kannella 18 tulevat kokemaan elämyksen, joka on kuin seitsemännestä taivaasta! Se on kuin jokin Italian rannikon kauneimmista rantalomakohteista elegantteine valkoisine runkorakenteineen, taivas yläpuolellasi ja meri ympärilläsi.

Tiesitkö, että…

Ympäristöä säästävien risteilyjen tulevaisuus

100 % Costa Smeraldan kuluttamasta energiasta on nesteytettyä maakaasua (LNG): tämä vaihtoehto mahdollistaa haitallisten kaasupäästöjen vähentämisen ja uusien tärkeiden ekologista kestävyyttä koskevien tavoitteiden saavuttamisen.

Costa Smeralda ja Costa Cruises

Uuden laivan nimi on kunnianosoitus Italian kauneudelle ja eräälle sen kuuluisimmista paikoista. Kumppanuus Costan ja ”Costa Smeralda” -tuotemerkkiä suojelevan ja markkinoivan konsortion välillä sisältää monia kiireisiä yhteishankkeita.

Parasta Italiaa

Monimuotoinen, intohimoinen ja intensiivinen. On kunnia tarjota parasta Italiaa. Sen on suunnitellut arkkitehtien unelmatiimi: Rockwell Group ja Jeffrey Beers Intl., Dordoni Architetti, Partner Ship Design, luovan johtajan Adam D. Tihanyn alaisuudessa.

Tekniset tiedot

Costa Smeralda

 

Bruttovetoisuus:   182 700 tn

Hyttimäärä: 2 612

Majoituskapasiteetti: 6 518

Pituus:   337 m

Ravintoloiden määrä: 11

Miehistökapasiteetti: 1 678

Kansien määrä: 20

Altaiden määrä: 4

Matkanopeus: 21,5 solmua

 

Digitaaliset kuvat on tarkoitettu ainoastaan mielikuvien luontitarkoituksiin, eivätkä ne heijasta kohteiden todellisuutta.

Costa koristelee laivansa

Uusi tyyli koko laivastolle.