Costa koristelee laivansa

”LaFlotta” on uusi kirjasinlaji, joka juhlistaa Costan arvoja ja historiaa. Laivojen nimet on kirjoitettu elegantisti käsin.

Uusi kirjasinlaji

 

 
Meren inspiroima ja italialaiseen ammattitaitoon perustuva ”LaFlotta” -kirjasinlaji on taidokkaan luovan prosessin tulos, joka sai alkunsa paperilla. Uudet nimet näkyvät nyt kaikkien laivojemme keulassa. Costa juhlii 70 vuotta unohtumattomia elämyksiä.

Nykyaikaisuuden nimissä

Costa Cruises on muuttunut aikojen saatossa viimeisten 70 vuoden kuluessa pysyen uskollisena arvoilleen, jotka ovat vieraanvaraisuus, italialainen maku ja meren rakastaminen. ”LaFlotta”-kirjasinlaji ilmaisee näitä arvoja raikkaalla ja modernilla lookillaan.

Matkan kunniaksi

Ääriviivoiltaan pehmeät ja hienostuneet kirjaimet muistuttavat meren aaltoja. Tapa juhlia intohimoa merellä matkustamiseen, jonka jaamme kaikkien vieraidemme kanssa, jotka ovat matkustaneet tai tulevat matkustamaan laivoillamme.

Loistavan ammattitaidon kunniaksi

”LaFlotta” on itaalinen tai kursiivikirjasin: tyyli muistuttaa ”käsin kirjoitetun” lämpöä. Ensimmäiset mallit luotiin laivojen nimien maalaamisperinteen uudelleentulkintana.

Ensi kertaa ”allekirjoitettu”

Ihanko totta? Etkö ole koskaan ollut risteilyllä? Tule ja koe Costa-loman ”onni potenssiin”. Hyvinvointia, rentoutumista, huvituksia ja gourmet-ruokia: kaikkea parasta italialaista tyyliä ainutlaatuisesta meren näkökulmasta.