Costa neoRomantica

Vieraita1 800
Miehistöä622
Pituus: 337 m220,6

     

        

HYVÄSTI COSTA NEOROMANTICA

 

Kuten ehkä tiedätkin, Costa Crociere on sitoutunut ympäristöystävällisten risteilyjen kehittämiseen investoimalla vastuullisiin teknologioihin.

Costa Smeraldan (joka toimii nesteytetyllä maakaasulla), seuraavan Costa Toscanan (toimii myös nesteytetyllä maakaasulla) ja Costa Firenzen saapumisen myötä vahvistimme entisestään sitoutumistamme ympäristöystävällisyyteen.

Tämän uusiutumisprosessin tuloksena ilmoitimme äskettäin Costa NeoRomantican myynnistä.

Valitettavasti kaikki risteilyt Costa NeoRomanticalla on peruttu eikä niitä ole enää saatavana. Onko sinulla vahvistettu varaus? Ei hätää, tarjoamme sinulle mielellämme vaihtoehdon.

Voit valita minkä tahansa yhtä pitkän tai lyhyemmän, viimeistään huhtikuussa 2022 alkavan risteilyn jollakin toisella laivastomme aluksella ja hyödyntää 10 %:n alennuksen, joka lasketaan seuraavan varaamasi risteilyn hinnasta.

Jos tämä ratkaisu ei vastaa tarpeitasi, jo maksamasi summa palautetaan ilman kuluja.

Asiakaspalvelustamme tai matkatoimistostasi otetaan pian yhteyttä lisätietojen antamiseksi ja avun tarjoamiseksi sinulle parhaan vaihtoehdon valitsemisessa.

Kaikki laivat

Costa Cruise -laivasto on yrityksemme ylpeydenaihe. Niillä kaikilla on ainutlaatuisia ominaisuuksia ja yksilöllisiä palveluja, mutta niitä yhdistää selvä tyyli: Costan tyyli.