Costa neoRomantica

Vieraita1 800
Miehistöä622
Pituus: 337 m220,6

Costa neoRomantica uusittiin täysin vuonna 2012, ja se on Costan laivastossa ainutlaatuinen. Vaikka ne ovat pienempiä kuin muut suuret ja värikkäät luksuksen täyttämät sisätilat, niin uudet korkeimpien kansien eksklusiiviset hytit ovat kokemisen arvoisia – kuten myös Samsara Spa, joka on todellinen helmi!

Costa neoRomanticalle tehtiin vuonna 2012 suuri uudistus, jonka aikana muokattiin sen sisäosia ja lisättiin 111 Samsara-luksushyttiä. Se on pieni alus, joka vahvistaa hienostuneen luksusristeilyn konseptia, jossa pieninkään yksityiskohta ei jää huomiotta: esimerkiksi iltapäivällä leivosten kanssa tarjottu tee on täydellistä. Muinakin aikoina saatavilla on kaikki tarpeellinen: kasino, disko, teatteri, Condotti-ostosalue, upea Piazza Italia -baari sekä ”Cabaret Vienna” Show Lounge -baari tanssilattioineen, kirjasto ja internetpiste. Huomiota on kiinnitetty myös perheen pienimpiin Squok Clubin muodossa.

Elämä laivalla

Elämä laivalla

Oli unelmien lomasi millainen tahansa, on Costa Cruisesilla kaikille sopivia tarjouksia ja aktiviteetteja. Nouse laivaan ja löydä ne kaikki!

Hytit ja sviitit

Sviitit

Avoimet tilat, huippupalvelu ja yksityiskohtien huomiointi. Todellinen löytö.

Parvekkeellinen hytti

Elegantti hytti ja suora merinäköala yksityisparvekkeelta.

Ulkohytti

Suuret ikkunat tai hytti-ikkunat panoraaman ihailuun.

Sisähytti

Edullinen tapa nauttia ylellisen tilan kaikista mukavuuksista.

Interaktiiviset laivakartat

Tutustu kansiin ja aluksen kaikkiin hytteihin

Costa koristelee laivansa

Uusi tyyli koko laivastolle.

Erikoistarjoukset