Costa Fortuna

Vieraita3 470
Miehistöä1 027
Pituus: 337 m272,2

Costa Fortuna on tribuutti menneisyyden merireittialuksille. Se on rakennettu symbolinomaisesti Genova Sestrin legendaarisella telakalla, ja Magica onkin Costan sisar. Sen motto ”ensimmäinen luokka” näkyy hienostuneissa sisustuselementeissä ja ympäristön eleganssissa.

Yleiset alueet on koristeltu villien 20- ja 30-lukujen mainoskuvilla sekä Atlantin ylittävien alusten, Michelangelon ja Rafaellon, mainosjulisteilla. Aulassa on 26 aluksen pienoismallit, jotka ovat kaikki olleet osa Costa Cruises -laivastoa. Kolmetoista kantta on omistettu kansainvälisille satamille. Neljä allasta, yksi irrotettavalla katolla, porealtaita ja vesiliukumäki, avoimet kannet, kasino, disko ja Rex 1932 -teatteri tekevät Costa Fortunasta yhden ensimmäisistä aluksista, jotka toivat tullessaan uudet laatu- ja palvelustandardit merelle. Sillä voi purjehtia erittäin mukavasti mihin tahansa ja mihin aikaan vuodesta tahansa.

Elämä laivalla

Elämä laivalla

Oli unelmien lomasi millainen tahansa, on Costa Cruisesilla kaikille sopivia tarjouksia ja aktiviteetteja. Nouse laivaan ja löydä ne kaikki!

Hytit ja sviitit

Sviitit

Avoimet tilat, huippupalvelu ja yksityiskohtien huomiointi. Todellinen löytö.

Parvekkeellinen hytti

Elegantti hytti ja suora merinäköala yksityisparvekkeelta.

Ulkohytti

Suuret ikkunat tai hytti-ikkunat panoraaman ihailuun.

Sisähytti

Edullinen tapa nauttia ylellisen tilan kaikista mukavuuksista.

Interaktiiviset laivakartat

Tutustu kansiin ja aluksen kaikkiin hytteihin

Erikoistarjoukset