Costa Firenze

Italian renessanssi uudesta näkökulmasta, mereltä.

Costa Firenze kiteyttää tyypillisen italialaisen kauneuden jokaisessa yksityiskohdassa. Sen olennainen ilmentymä on Firenzen kaupunki. Se herättää renessanssin henkiin laivalla ja antaa sinulle tyylikkään ja hienostuneen matkakokemuksen.

Aamunkoitteesta illansuuhun, jokaisella Costa Firenzen risteilyllä voit kokea Belpaesen, kauniin maan, sen lämpimän vastaanoton, maut ja vaurauden sekä silmänkantamattomiin jatkuvat lumoavat merimaisemat.

Costa Firenze seilaa Välimeren vesillä kuukauden ajan tehden viisi risteilyä Triestestä ja Savonasta, ja purjehtii sitten Manner-Kiinaan 51 jännittävän matkapäivän ajan.

Aloita uusi, upea matkasi nyt! Kohteet: Costa Firenze.

Costa Firenzen kyydissä

Yhdessä Firenzen sydämessä

Koe Italian renessanssin kauneus uudelleen tyylikkäissä, tilavissa ja viihtyisissä sisätiloissa. Laivalla käyskennellessä on vaikeaa vastustaa ostosmahdollisuuksien vetovoimaa ja firenzeläisen tyylin lumoa.

Italialainen tyyli hytissä

Yksityiskohtien huomiointia, aistikasta muotoilua, harmoniaa. Kaikki hytit on suunniteltu tarjoamaan renessanssin kauneusihanteiden innoittama viihtyisä, kiehtova tila. Niissä voit rentoutua, ”syntyä uudelleen” taianomaisessa, viihtyisässä ilmapiirissä.

Nauti joka hetkestä

Ilo silmälle ja myös vatsalle: Costa Firenzellä on tätäkin. Laivan seitsemästä baarista löydät täydellisen ilmapiirin kahvittelulle tai herkulliselle välipalalle, ja päivällisellä makujen valikoima jatkuu firenzeläisin perintein italialaisella ja kansainvälisellä gastronomialla 13 ravintolassa.

Costa Firenzen matkareitit

Onko sinulla vain rajoitetusti lomapäiviä ja etsit lyhyitä matkareittejä sekä tuttuja maisemia? Vai haluatko mieluummin kokea kaukaisia maita ja kulttuureja? Costa Firenze tarjoaa matkareittejä jokaiseen makuun: Välimeri viidessä tai kahdeksassa päivässä, risteily Aasiaan 51 päivässä Lähi-idän kautta. Tartu tilaisuuteen!

Neitsytmatka

Costa Firenzen ensimmäinen risteily Välimerellä lähtee matkaan 1. lokakuuta 2020 Triestestä määränpäänään Savona, ja alus pysähtyy matkan aikana Barilla, Barcelonassa ja Marseillessa.

Kolme päivää täydellistä rentoutumista

8. lokakuuta 2020 laiva lähtee Savonasta lyhyelle risteilylle kohti Barcelonaa ja Marseillea, mistä se palaa takaisin Savonaan.

Välimeri Firenzestä käsin

12., 19. ja 26. lokakuuta 2020 Costa Firenze lähtee Savonasta kolmelle yhden viikon pituiselle risteilylle kohti Napolia (tai Civitavecchiaa/Roomaa), Messinaa (tai Palermoa), Valenciaa, Barcelonaa ja Marseillea.

Ainutlaatuinen 51 päivän matkareitti

Erilaisia kulttuureja, maisemia ja makuja, Välimereltä Aasiaan, Suezin kanavan ja Punaisenmeren kautta, käväisten Dubaissa. Costa Firenze lähtee 2. marraskuuta 2020 matkalle kohti Kaukoitää; upea 51 päivän matkareitti Savonasta Hongkongiin, josta voi varata yksittäisiä osuuksia, joista jokainen on kiehtova ja innoittava. Löydä ne kaikki!

1. Savonasta Dubaihin

Costa Firenze lähtee 2. marraskuuta 2020 Savonasta Dubaihin 20 päivän risteilylle. Ainutlaatuinen matka Lähi-idän, Jerusalemin ja Petran aarteiden löytämiseen pysähtyen Napolissa ja Kreetalla.

2. Dubaista Singaporeen

21. marraskuuta 2020 alkaen voit Costa Firenzen kyydissä päästä kokemaan Dubain ja Abu Dhabin uskomattomat siluetit, Goan lumoavat hiekkarannat sekä Sri Lankan ja Indonesian koskemattoman luonnon. 19 päivän risteily, maihinnousu Singaporessa.

3. Singaporesta Hongkongiin

9. joulukuuta 2020 alkaen Costa Firenze vie 14 päivän matkalle Singaporesta Hongkongiin, Malesian, Thaimaan ja Vietnamin kautta. Risteilyn viimeinen, Kiinaan vievä vaihe tarjoaa täydellisen itämaisten kulttuurien elämyksen, joka on ehdottomasti kokemisen arvoinen.

Useita kohteita, yksi hieno merimatka

Jerusalem - Haifa

8. marraskuuta 2020. Jerusalem. Kristittyjen, juutalaisten ja muslimien pyhä kaupunki herättää tunteita, jotka eivät katoa milloinkaan.

Petra - Aqaba

11. marraskuuta 2020 risteily pysähtyy Akabassa, Jordaniassa, josta käsin voit käydä Petrassa, yhdessä Lähi-idän suurista ihmeistä.

Abu Dhabi

Kaksi päivää, 22. ja 23. marraskuuta 2020, Abu Dhabissa, jossa voit vierailla eräässä maailman suurimmista moskeijoista ja sukeltaa tuhannen ja yhden yön tunnelmaan.

Colombo

1. joulukuuta 2020 risteily kylpee… Columbon kullassa Sri Lankassa. Kaupunkeja, joista löytyy värikkäitä markkinoita, kauniita puutarhoja ja tunnusomaisia buddhalaistemppeleitä.

Dubai

20. marraskuuta 2020. Dubai. Ylellisyyttä ja korkeuksiin kohoavia pilvenpiirtäjiä eräässä maailman kuuluisimmista kaupunkisilueteista.

Bangkok - Laem Chabang

14. joulukuuta Costa Firenze saapuu Bangkokiin, kiehtovaan kultaisten temppeleiden ja nykyaikaisten pilvenpiirtäjien suurkaupunkiin, jossa menneisyys ja tulevaisuus sekoittuvat samassa korttelissa.

 

customCallbackMq