Costa Firenze

Koe loma aitoon italialaiseen tyyliin.

Firenze merellä!

Monienrenessanssiaarteiden kotina tunnettu kaupunki herää eloon Costa Firenzellä, jolla voit kokea aidon italialaisen loman.
Saman kauneuden, joka ympäröi sinut kulkiessasi pitkin Firenzen katuja, löydät myös laivalta, jossa kaikki yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja ja vastaanotto on italialaiseen tyyliin äärimmäisen lämmin.
Aamut kääntyvät illoiksi, samalla kun laiva kuljettaa meitä aina vain uusiin kohteisiin.
Costa Firenzellä voit uppoutua italialaiseen elämänmenoon kaikessa kauneudessaan ja tyylikkyydessään. Italian henki näkyy laivalla kaikkialla: peleissä, rentoutumisessa, ostoksien teossa, herkullisessa ruoassa, italialaisessa viinissä, teatterin esityksissä ja viihdealueilla.
Costa Firenze rakennettiin Fincantierin telakalla Margherassa, ja se on Costa Venezian sisarlaiva. Firenze seilaa Välimerellä kokonaisen kuukauden viidellä Triestestä ja Savonasta lähtevällä risteilyllä ennen saapumistaan Manner-Kiinaan, lähtien matkaan 2. marraskuuta 2020 ja seilaten 50 päivää Savonasta Hongkongiin.

Varaa nyt

Soita ilmaiseen numeroon 0039 010 42 06 099, jätä soittopyyntö tai ota yhteyttä matkatoimistoon.

Tutustu matkareitteihin

Pääset tutustumaan uusiin kulttuureihin, maisemiin ja makuihin nauttien samalla päivittäisen matkanteon inspiroivasta tunnelmasta laivalla.
Välimereltä laiva saapuu DubaihinSuezin kanavan ja Punaisenmeren kautta piipahtaen Napolissa, Messinassa, Kreikassa, Israelissa, Jordaniassa ja Omanissa. Aavikolta kohoavista Dubain ja Abu Dhabin kaupungeista matkamme jatkuu Intiaan, Sri Lankaan ja edelleen Malesiaan, maisemien ja makumaailmojen muuttuessa matkan edetessä. Risteilyn viimeinen osa on omistettu Kaukoidälle: Singapore, Thaimaa, Kambodža, Vietnam ja viimeisimpänä Kiina, jonne Costa Firenze jää jakamaan italialaista kauneutta.

Neitsytmatka

Costa Firenzen ensimmäinen risteily Välimerellä lähtee matkaan 1. lokakuuta 2020 Triestestä määränpäänään Savona, ja alus pysähtyy matkan aikana Barilla, Barcelonassa ja Marseillessa.

Kolme päivää täydellistä rentoutumista

8. lokakuuta 2020 laiva lähtee Savonasta lyhyelle risteilylle kohti Barcelonaa ja Marseillea, mistä se palaa takaisin Savonaan.

Välimeri Firenzestä käsin

12., 19. ja 26. lokakuuta 2020 Costa Firenze lähtee Savonasta kolmelle yhden viikon pituiselle risteilylle kohti Napolia (tai Civitavecchiaa/Roomaa), Messinaa (tai Palermoa), Valenciaa, Barcelonaa ja Marseillea.

Lähi-idän taikaa: Savona–Dubai

Viimeinen saatavilla oleva risteily suuntautuu Kiinaan (50 päivää). Matkareitti voidaan jakaa kolmeen osaan, jotka voi yhdistää: ensimmäinen on Savona–Dubai (19 päivää, lähtö 2. marraskuuta).

Itämaista unelmoiden: Dubai–Singapore

Risteilyn toinen Kiinaan vievä vaihe on kokonaisvaltainen kokemus täynnä makuja ja värejä. Dubaista Singaporeen vieraillen matkan varrella Intiassa, Sri Lankassa ja Indonesiassa (18 päivää, lähtö 21. marraskuuta).

Innovaatioiden ja perinteiden välimaastossa: Singapore–Hongkong

Risteilyn viimeinen Kiinaan vievä vaihe tarjoaa täydellisen itämaisten kulttuurien kokemuksen. Singaporesta Hongkongiin (13 päivää, lähtö 9. joulukuuta).

Varaa nyt

Soita ilmaiseen numeroon 0039 010 42 06 099, jätä soittopyyntö tai ota yhteyttä matkatoimistoon.