Costa Favolosa

Vieraita3 800
Miehistöä1 100
Pituus: 337 m290

Unelmat ja todellisuus kohtaavat Costa Favolosalla. Kuten nimikin jo kertoo, tämä on todellinen tarualus. Se on insinööritaidon helmi kaikkine mukavuuksineen ja lempiharrastuksille omistettuine tiloineen: voit urheilla, rentoutua ja syödä hyvin.

Costa Fascinosan sisaralus on yksi Costan laivaston suurimmista. Sen rakensi Fincantieri ja se otettiin käyttöön vuonna 2010. Costa Favolosan paras puoli on sen monimuotoisuus, joten se on täydellinen risteilyalus mille tahansa reitille. Tavallisten sisäisten ja ulkoisten hyttien sekä parvekkeellisten hyttien lisäksi vaativammille asiakkaille on tarjolla Samsara-hyttejä, jotka ovat kylpylän alueella. Costa Favolosa kimaltaa jalokiven lailla. Kristallia, marmoria, onyksia ja alabasteria: ne korostavat jokaista yksityiskohtaa elegantilla tavalla. Tunnet olevasi aluksella etuoikeutettu vieras jo tilojen kauneuden takia, henkilökunnan ystävällisyydestä ja ammattitaidosta puhumattakaan.

Elämä laivalla

Elämä laivalla

Oli unelmien lomasi millainen tahansa, on Costa Cruisesilla kaikille sopivia tarjouksia ja aktiviteetteja. Nouse laivaan ja löydä ne kaikki!

Hytit ja sviitit

Sviitit

Avoimet tilat, huippupalvelu ja yksityiskohtien huomiointi. Todellinen löytö.

Parvekkeellinen hytti

Elegantti hytti ja suora merinäköala yksityisparvekkeelta.

Ulkohytti

Suuret maisemaikkunat tai hytti-ikkunat panoraaman ihailuun.

Sisähytti

Edullinen tapa nauttia ylellisen tilan kaikista mukavuuksista.

Interaktiiviset laivakartat

Tutustu kansiin ja aluksen kaikkiin hytteihin

Costa koristelee laivansa

Uusi tyyli koko laivastolle.

Erikoistarjoukset