Costa Diadema

Vieraita4 947
Miehistöä1 253
Pituus: 337 m306

Costa Diadema laskettiin vesille vuonna 2014, joten se on laivastomme uusin jäsen. Se on rakennettu rentoutumiseen ja hauskanpitoon, ja aluksella on paljon toimintaa, kiehtovia baareja, gourmetravintoloita ja kylpyläalue.

Sen ehdottomasti kokemisen arvoisia kohokohtia ovat mm. kokonainen lapsille omistettu kansi, jossa on linna ja merirosvoalus, sekä kannen 5 terassi kävelyitä ja auringonlaskun aikaisia aperitiiveja varten – todellinen herkku täydelliseen italialaiseen lomailuun. Costa Diademan hytit ovat elegantteja, hyvin varustettuja ja tilavia jopa viidelle vieraalle. Tekemistä riittää mihin tahansa aikaan päivästä tai yöstä: urheilua, pelejä, suuri kolmikerroksinen teatteri, jossa voit nähdä kansainvälisiä artisteja tai päästä itsekin lavalle (Tu sì que Vales)… ja sitten voit pysähtyä Aperol Spritz Barissa cocktailille ennen kuin siirryt tanssimaan diskoon, pelihuoneeseen muistelemaan lapsuuttasi tai aitoon saksalaiseen pubiin. Odotamme innolla sitä, että voimme toivottaa sinut tervetulleeksi aluksellemme. 

50 %:n alennus toisesta matkustajasta

✔ Juomat pitkin päivää kuuluvat hintaan
✔ Alle 18-vuotiaat lapset ilmaiseksi*

Ainoastaan 29. helmikuuta saakka!

Elämä laivalla

Elämä laivalla

Oli unelmien lomasi millainen tahansa, on Costa Cruisesilla kaikille sopivia tarjouksia ja aktiviteetteja. Nouse laivaan ja löydä ne kaikki!

Hytit ja sviitit

Sviitit

Avoimet tilat, huippupalvelu ja yksityiskohtien huomiointi. Todellinen löytö.

Parvekkeellinen hytti

Elegantti hytti ja suora merinäköala yksityisparvekkeelta.

Sisähytti

Edullinen tapa nauttia ylellisen tilan kaikista mukavuuksista.

Ulkohytti

Suuret maisemaikkunat tai hytti-ikkunat panoraaman ihailuun.

Interaktiiviset laivakartat

Tutustu kansiin ja aluksen kaikkiin hytteihin

Costa koristelee laivansa

Uusi tyyli koko laivastolle.

Erikoistarjoukset