Kaikki laivat

Costa Cruise -laivasto on yrityksemme ylpeydenaihe. Niillä kaikilla on ainutlaatuisia ominaisuuksia ja yksilöllisiä palveluja, mutta niitä yhdistää selvä tyyli: Costan tyyli.

Tutustu hienostuneeseen Costa Firenzeen, uuteen Costa Cruises -laivaan

Costa Smeralda, meri on löytänyt "Belpaese".
Costa Smeralda symboloi aluksena kauneutta, tyyliä ja italialaista vieraanvaraisuutta. Sen tilat on suunniteltu taitavasti kauniin maamme aukioiden inspiroimana.

Costa Diadema laskettiin vesille vuonna 2014. Se on rakennettu rentoutumiseen ja hauskanpitoon, ja aluksella on paljon toimintaa, kiehtovia baareja, gourmetravintoloita ja kylpyläalue.

Suuri alus kokemista varten. Costa Fascinosa on täydellinen paikka rennolle lomalle täynnä hauskanpitoa. Siellä on moderneja ja monitahoisia taideteoksia.

Unelmat ja todellisuus kohtaavat Costa Favolosalla. Kuten nimikin jo kertoo, tämä on todellinen tarualus. Se on insinööritaidon helmi kaikkine mukavuuksineen ja lempiharrastuksille omistettuine tiloineen: voit urheilla, rentoutua ja syödä hyvin.

Costa Deliziosa on Costa-laivaston todellinen kruunu: se on tyylikäs ja mukava, todellinen huippuesimerkki italialaisesta tyylistä. Aluksen taideprojektissa oli mukana sekä nuoria taiteilijoita että vanhempia mestareita.

Costa Pacifica on jo Guinnessin ennätysten kirjassa, sillä se kastettiin Genovassa samana päivänä kuin Costa Luminosa. Sen mottona on ”meri musiikissa”: sisustuksen teemat ja kansien nimet liittyvät kaikki musiikin maailmaan.

Costa Luminosan kekseliäs muotoilu ja laadukkaat materiaalit saavat sen kimaltamaan jalokiven lailla. Costa Luminosan on tarkoitus kiertää maailman ympäri monia kertoja, sillä se mahtuu kulkemaan Panaman kanavan läpi.

Costa Fortuna on tribuutti menneisyyden merireittialuksille. Se on rakennettu symbolinomaisesti Genova Sestrin legendaarisella telakalla, ja Magica onkin Costan sisar. Sen motto ”ensimmäinen luokka” näkyy hienostuneissa sisustuselementeissä ja ympäristön eleganssissa.

Laivan pohjapiirustukset

Costan laivasto

Costan laivat ovat täynnä charmia ja suunniteltu parhaaseen viihtymiseen sekä monenlaisten elämysten kokemiseen laivalla.
Tutustu laivamme jokaisella kannella oleviin ravintoloihin, baareihin ja uima-altaisiin, sekä hyttiin, joka tekee olosi tervetulleeksi risteilysi ajan.

 

LUE LISÄÄ