Atlantin ylitys

Jos lähdet Atlantin ylittävälle risteilylle, tiedät jo, ettet ole pelkkä turisti: seuraat muinaisten tutkimusmatkailijoiden jalanjäljissä nykyaikaisen Kolumbuksen tavoin ja tutustut uusiin ja eksoottisiin maailmoihin. 

Atlantin ylittävä risteily mahdollistaa unelmien kohteiden, kuten Karibian ja Etelä-Amerikan, kokemisen. Jokainen päivä tuo mukanaan uusia näkymiä ja maisemia. On olennaista nauttia jokaisesta purjehduspäivästä, kunnes saavumme näihin upeisiin paikkoihin ja tutustumme kauniisiin kaupunkeihin ja kiehtoviin saariin. Kun palaamme takaisin kotiin, olemme täynnä uusia, henkeäsalpaavia kokemuksia ja kristallinkirkkaiden vesien, selkeiden taivaiden, metsien lämpimien syleilyjen ja paikallisten vieraanvaraisuuden ja hymyjen herättämiä tunteita. 

Sisältyvät satamat

Abu Dhabi

Abu Dhabi on hiekan päällä sijaitseva ihme. Peilipintaisten pilvenpiirtäjien vieressä sijaitsee majesteettisia valkoisia marmorimoskeijoita. Kaikki on aavikon ympäröimää.

Barcelona

Barcelonan yöelämä. ”Ramblasin” varrella ruoka on hyvää ja olut virtaa jokina, mutta olemme alati tämän paikan sielun vanginneen ja ilmaisseen Gaudin valvovan silmän alla.

Buenos Aires

Argentiina oli monien eurooppalaisten siirtolaisten luvattu maa ja tänään pääkaupunki Buenos Aires toivottaa meidät lämpimästi tervetulleiksi.

Catalina Island

Catalina Islandilla on yksityinen ranta, joka on varattu yksinomaan Costa Cruisesin matkustajille ja jolle pääsee ainoastaan soutuveneellä, koska moottorit ja melu ovat täällä kiellettyjä. Mikä keidas!

Colombo

 Sri Lankan taloudellinen pääkaupunki ja aiempi koko valtion pääkaupunki Colombo on satamakaupunki saaren lounaispuolella. Se on virstanpylväs risteilyllämme Sri Lankaan, jolla saat ensi käden kokemusta ”Intian kyyneleestä”.

 

Kööpenhamina

Kööpenhamina on täydellinen polkupyörällä tutkittavaksi: sen kapeat kadut ja pienet sillat pitävät sisällään kaiken taian, joka inspiroi Hans Christian Andersenin tarinoita.

Retkiä, joita et halua jättää väliin

Kauneimpia hetkiä, joita voit risteilyllä kokea.