Etelä-Amerikka

Latinalaisrytmit vievät meidät heti mennessään, kun nousemme maihin, ja tulevat mukanamme myös laivalle, jossa voit tutustua paikallisiin artisteihin ja nauttia kokkimme luomista herkullisista, Etelä-Amerikan inspiroimista resepteistä. 

Etelä-Amerikka on niin suuri ja niin täynnä erilaisia kulttuureita, ettei sitä voi kuvailla yhdellä sanalla. Saatat nähdä loputtomia metsäalueita, aavikoita, rantoja, jäätiköitä, vuonoja ja lahdelmia, niin suuria jokia, ettet näe toiselta laidalta toiselle, ja niin vehreää kasvillisuutta, että se kirjaimellisesti koskee merta. Kaiken tämän seassa on monia eläinlajeja, joista osa on täydellisiä esimerkkejä harvinaisen eksoottisesta kauneudesta. Eurooppalainen vaikutus on täällä selkeästi näkyvillä niin tavoissa, kielessä kuin arkkitehtuurissakin. Vaikutteet ovat brittiläisiä, hollantilaisia tai useimmiten portugalilaisia, joten rakennusten värit ovat selkeitä ja ulkoasu siisti, mikä toimii kauniina vastakohtana kaupungin ulkopuolella loistavan villin luonnon kanssa.

Sisältyvät satamat

Buenos Aires

Argentiina oli monien eurooppalaisten siirtolaisten luvattu maa ja tänään pääkaupunki Buenos Aires toivottaa meidät lämpimästi tervetulleiksi.

Montevideo

Uruguaylla on valtavan tärkeä historiallinen, kulttuuri- ja luonnonperintö. Hyödynnämme pysähdyksemme Montevideossa tutustumalla siihen.

Retkiä, joita et halua jättää väliin

Kauneimpia hetkiä, joita voit risteilyllä kokea.