Etelä-Amerikka

Latinalaisrytmit vievät meidät heti mennessään, kun nousemme maihin, ja tulevat mukanamme myös laivalle, jossa voit tutustua paikallisiin artisteihin ja nauttia kokkimme luomista herkullisista, Etelä-Amerikan inspiroimista resepteistä. 

Etelä-Amerikka on niin suuri ja niin täynnä erilaisia kulttuureita, ettei sitä voi kuvailla yhdellä sanalla. Saatat nähdä loputtomia metsäalueita, aavikoita, rantoja, jäätiköitä, vuonoja ja lahdelmia, niin suuria jokia, ettet näe toiselta laidalta toiselle, ja niin vehreää kasvillisuutta, että se kirjaimellisesti koskee merta. Kaiken tämän seassa on monia eläinlajeja, joista osa on täydellisiä esimerkkejä harvinaisen eksoottisesta kauneudesta. Eurooppalainen vaikutus on täällä selkeästi näkyvillä niin tavoissa, kielessä kuin arkkitehtuurissakin. Vaikutteet ovat brittiläisiä, hollantilaisia tai useimmiten portugalilaisia, joten rakennusten värit ovat selkeitä ja ulkoasu siisti, mikä toimii kauniina vastakohtana kaupungin ulkopuolella loistavan villin luonnon kanssa.

Sisältyvät satamat

Buenos Aires

Argentiina oli monien eurooppalaisten siirtolaisten luvattu maa ja tänään pääkaupunki Buenos Aires toivottaa meidät lämpimästi tervetulleiksi.

Montevideo

Uruguaylla on valtavan tärkeä historiallinen, kulttuuri- ja luonnonperintö. Hyödynnämme pysähdyksemme Montevideossa tutustumalla siihen.

Rio de Janeiro

Jos unelmoit Brasiliasta, unelmoit varmasti kuuluisasta Copacabanan rannasta. Yksi maailman kauneimmista lahdista on, kuten odottaa voikin, yhdessä maailman upeimpia kaupunkeja.

Salvador da Bahia

Hymyt Salvador de Bahian lasten kasvoilla säilyvät sydämessä koko Costa Cruisesin Brasilian-risteilyn ajan.

CostaTours!-retket

Joitakin upeimpia risteilyhetkiä.