Maailman ympäri

Saaria, kannaksia, luolia, vuonoja, satamia... ainutlaatuinen matkakokemus, jossa joka päivä on erilainen yli kolmen kuukauden ajan. Hemmottele itseäsi upealla purjehdusmatkalla, jonka aikana tutustut viiteen mantereeseen.

Joka aamu maisema on erilainen, mutta aina kiinnostava ja jännittävä. Nämä ovat paikkoja, jotka heräävät eloon muistoissamme ja mielikuvituksessamme, kun ajattelemme lukemiamme kirjoja, näkemiämme elokuvia, kuulemiamme tarinoita – ja muuttuvat tähtihetkiksi maailmanympärysristeilyllä. Välimereltä lähdet matkaan valtamerille ja pysähdyt satamissa, jotka ovat kuin mosaiikkipalasia maailman monimuotoisuudesta: tuloksena on kuva paikoista, kansoista ja kulttuureista, jotka ovat kaikki erilaisia mutta kiehtovia juuri tästä syystä. Kaikki yhdistettynä Costa-risteilylaivojen palveluihin ja nähtävyyksiin, joiden ansiosta arvostat matkasi kauneutta entistäkin enemmän.


Tutustu Maailman ympäri 2020.

Sisältyvät satamat

Barcelona

Barcelonan yöelämä. ”Ramblasin” varrella ruoka on hyvää ja olut virtaa jokina, mutta olemme alati tämän paikan sielun vanginneen ja ilmaisseen Gaudin valvovan silmän alla.

Bora Bora

On selvää, miksi Bora Bora on yksi Polynesian tunnetuimmista laguuneista: sen upea meri mahdollistaa ainutlaatuiset sukelluselämykset.

Buenos Aires

Argentiina oli monien eurooppalaisten siirtolaisten luvattu maa ja tänään pääkaupunki Buenos Aires toivottaa meidät lämpimästi tervetulleiksi.

Cochin

Portugalin ja Alankomaiden kulttuurit ovat sekoittuneet Cochinissa niin perusteellisesti, että kaupunki on nyt erittäin monikulttuurinen.

Colombo

 Sri Lankan taloudellinen pääkaupunki ja aiempi koko valtion pääkaupunki Colombo on satamakaupunki saaren lounaispuolella. Se on virstanpylväs risteilyllämme Sri Lankaan, jolla saat ensi käden kokemusta ”Intian kyyneleestä”.

 

Dubai

Dubaissa riittää vastakohtia: säkenöiviä, maailman korkeimpiin lukeutuvia pilvenpiirtäjiä ja heti niiden takana päättymätön, hiljainen autiomaa, aivan loistava paikka illalliselle auringonlaskua katsellen.

Retkiä, joita et halua jättää väliin

Kauneimpia hetkiä, joita voit risteilyllä kokea.