Pohjois-Eurooppa

Kirkas, kylmä ja terävä valo on seuranamme, kun matkaamme Pohjois-Eurooppaan. Lähde mukaan ainutlaatuiseen kokemukseen kivilabyrinteissa, joissa jäätiköt reunustavat merta ja pienet mutta värikkäät kylät toivottavat meidät tervetulleeksi satumaisella tavalla.

Koskematon ja ylpeä villi luonto, joka dominoi pohjoisia merialueita, kuvastaa aluetta aikanaan hallinneiden viikinkikansojen luonnetta. Ihailemme Norjan vuonojen majesteettisuutta Costa-laivoillamme Pohjanmeren-risteilyn aikana. Purjehdimme massiivisissa vesilabyrinteissa, jotka meri on kaivertanut maa-alueisiin kilometrien syvyyteen, ja ihailemme eeppisiä kuvakulmia: pittoreskit norjalaiskylät jyrkänteiden ja vuorien juurella ja korkeuksista laskeutuvat vaikuttavat, jäätiköiden osaltaan tuottamat vesiputoukset. Modernien kaupunkien, kuten Oslon ja Tukholman, kauneus on nautinnollista, mutta niin on myös Pietarin ja Kööpenhaminan rikkaus. Kööpenhaminassa Hans Christian Andersenin Pieni merenneito iskee meille silmää kiveltään keskellä merta.

Sisältyvät satamat

Bergen

Norjassa sijaitsevan Bergenin satama on historiallisen arvonsa ansiosta UNESCO:n maailmanperintökohde. Pienet, värikkäät talot ovat kuin sadusta.

Kööpenhamina

Kööpenhamina on täydellinen polkupyörällä tutkittavaksi: sen kapeat kadut ja pienet sillat pitävät sisällään kaiken taian, joka inspiroi Hans Christian Andersenin tarinoita.

Pietari

Pysähdys Pietarissa tuo meidät tsaarien valtakuntaan. Sen historiallisen keskuksen upeus ei jätä ketään kylmäksi.

Tallinna

Tallinna on yksi Euroopan kauneimmista pääkaupungeista, joissa käymme Pohjois-Euroopan Costa-risteilyllämme. Sen vanha kaupunki on UNESCOn maailmanperintökohde.

Retkiä, joita et halua jättää väliin

Kauneimpia hetkiä, joita voit risteilyllä kokea.