Välimeri

Välimeren-risteilyn taustalla on sekoitus historiaa ja myyttejä, legendaarisia paikkoja ja ikonisia turistikohteita. Sivilisaation seikkailu alkoi täältä: Kreikan saarten ja Gibraltarinsalmen läheltä, jossa aallot liplattavat vasten jalokivien kaltaisia maisemia.

Jokainen satama on ihme täynnä historiaa, yllätyksiä ja unelmia. Costa Cruises johdattaa meidät tutustumaan juuriimme Välimerellä, Euroopan kulttuurien kehdossa. Historiallinen ja tarunhohtoinen Kreikka upean meren rannalla vaikuttavine monumentteineen. Italia ja sen monet sävyt eteläisten ja pohjoisten osien välillä. Ja tietenkin hohtava Ranska ja sen herkät maisemat sekä Espanja, punaverinen ja ylpeä, ja sen upeat saaret: Baleaarit ja Kanariansaaret. Välimeren keittiö tarjoaa omat nautintonsa: lasi proseccoa tai virkistävä sangria sopii vihannesten, tuoreen kalan, pastan, keittojen, pizzan ja paellan seuraksi. Välimeri on todellinen nautintojen täyttämä paratiisi.

Sisältyvät satamat

Barcelona

Barcelonan yöelämä. ”Ramblasin” varrella ruoka on hyvää ja olut virtaa jokina, mutta olemme alati tämän paikan sielun vanginneen ja ilmaisseen Gaudin valvovan silmän alla.

Santorini

Santorinin saaren kalliot kimaltavat kirkkaanvalkoisina. Niitä peittävät Välimerelle tyypilliset pikkutalot, joita on rakennettu rinteiden huipulle.

Napoli

Napoli on Välimeren alueen sydän. Vertaansa vailla oleva kaupunki, jossa kaikki elämykset ovat miellyttäviä. Nauti pizzasta, sfogliatellesta ja kahvista.

St. Cruz de Tenerife

Santa Cruz de Tenerifen satama on kaupungin yhteys merelle. Paikalle on luonteenomaista sekoitus kulttuureja, jotka ovat onnistuneet säilymään sopusoinnussa keskenään.

Venetsia

Katkeran romantiikan koti Venetsia on loistava vesikaupunki, joka tunnetaan myös nimellä La Serenissima.

Retkiä, joita et halua jättää väliin

Kauneimpia hetkiä, joita voit risteilyllä kokea.