Intian valtameri

Toteuta toiveesi saavuttaa hienoja merenrantoja tarpeisiisi muokatulla risteilyllä, joka voi kestää 9, 16 tai 22 päivää Intian valtamerellä. Laivalla on tarjolla paikallista ruokaa ja viihdettä sekä monia yllätyksiä.

Paikalle pääsemme Adrianmereltä Suezin kanavan kautta tai suoraan ilmateitse Intian, Malediivien ja Mauritiuksen pääsatamista. Tutustumme yhdessä maailman kauneimman meren sinisiin sävyihin, johon tuovat vaihtelua eläväiset ja värikkäät riutat. Jos aloitat syksyn viileydestä, voit nauttia Malediivien Malén lämpimistä rannoista, ja Seychellien ikonisen kauneuden näkeminen Mahe-saarelta on todellinen etuoikeus. Erilainen muisto on puolestaan se, joka jää mieleesi Intian värikkäästä kauneudesta. Saavumme maahan, risteilystä riippuen, joko Goan tai Mumbain sataman kautta ja tutustumme tähän samaan aikaan mystiseen ja maalliseen valtioon, jonka upeat ääripäät ovat kokemisen arvoisia. Monet pidemmät pysähdykset eri satamissa mahdollistavat vierailun paikoissa, jotka vaativat enemmän aikaa ja joissa emme muuten ehtisi käydä.

Sisältyvät satamat

Colombo

 Sri Lankan taloudellinen pääkaupunki ja aiempi koko valtion pääkaupunki Colombo on satamakaupunki saaren lounaispuolella. Se on virstanpylväs risteilyllämme Sri Lankaan, jolla saat ensi käden kokemusta ”Intian kyyneleestä”.

 

Malé

Malén satamasta, jonne telakoimme laivan Costa-risteilyllämme, suuntaamme epätodellisille atolleille, joista Malediivit muodostuvat ja jotka tunnetaan upeasta merestä ja riutasta.

Nosy Be

Madagaskarissa on säilynyt luontoa, jossa eläimet ja kasvit elävät suojattuina. Täällä kaikki on ihanaa, niin merellä kuin maassakin.

St. Denis – Le Port

Réunionin saaren pääkaupungissa Saint Denisissä on säilynyt sen alkuperäinen ranskalainen henki, jota kuvastavat sen monet pariisilaisen ruoan täyttämät bistrot, joissa on kuitenkin karibialaisia vaikutteita.

Retkiä, joita et halua jättää väliin

Kauneimpia hetkiä, joita voit risteilyllä kokea.