Kaukoitä

Jokaisen matkan tarkoituksena on tarjota meille uusia, tavallisesta poikkeavia kokemuksia, makuja, ääniä, kuvia ja tunteita. Siksi Kaukoitään suuntautuvat risteilymme täyttävätkin aina tarpeen uusille löydöille.

Kiina on maa, joka elää edelleen viehättävien menneiden aikojen perinteidensä perusteella, mutta on silti valmiina muuttumaan. Taistelulajien liikkeiden perimmäinen luonne  kuvastaa voimaa, jolla maa on käsitellyt edistystä ja jolla se jatkaa edelleen etenemistään.  Japani on myös upea: Tokio on loistava tähti täynnä elämää ja värejä, mutta  erittäin järjestelmällinen ja kunnioittava aitojen muinaisten  perinteiden mukaisesti. Risteilymme Kaukoitään johtaa sinut kiehtovien maiden luo, jotka ovat  täynnä tuhansia kontrasteja: moderni yhdistyy vanhaan, ja elämän kiireellisyys  yhdistyy rauhalliseen mieleen. Jokaisessa maassa huumaavan tuoksuiset ruoat yhdistyvät kokemuksien synnyttämiin tunteisiin ja parantavat niitä entisestään.

Tutustu Japaniin

Sisältyvät satamat

Fukuoka

Fukuokan satama sijaitsee Kyushun saaren kaakkoisosassa ja se on vauras, vuorien ympäröimä merenrantakaupunki.

Phuket

Phuket on eilispäivän Thaimaan historiallinen vierailukohde, mutta rantojen kauneus ja alueen rauhallisuus pitävät sen viehätysvoiman tuoreena.

Singapore

Singaporen kiireinen satama on yksi Kaukoidän Costa Cruise -risteilyjen olennaisista määränpäistä. Olemme kaupungin lumoamia vielä pitkän aikaa siellä vierailtuamme.

Kobe

Koben kaupungilla on muinaisiin aikoihin ulottuvat perinteet, jopa siinä määrin, että kaukaisessa menneisyydessä se oli Japanin pääkaupunki. Se sijaitsee Honshūn saarella.

CostaTours!-retket

Joitakin upeimpia risteilyhetkiä.

Erikoistarjoukset