Dubai ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Suuntaamme kohti Dubaita ja ihastumme arabialaisen musiikin ja tanssin kauneuteen aavikon viehätysvoiman ja muinaisten perinteiden sekä kimaltavien pilvenpiirtäjien muodostaman futuristisen maiseman välissä.

Jokainen aavikon hiekan ympäröimä talo ja katu on valloitettu vaivoja säästämättä hiekan vallasta. Siksi kaikki Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa on mahtavaa, liioittelevaa ja huikeaa. Upeita moskeijoita, yksi maailman korkeimmista pilvenpiirtäjistä, lukemattomia monen tähden hotelleja, teemapuistoja suoraan Guinnessin ennätysten kirjasta. Tämä on maa, jossa vaikeasti hallittavasta luonnosta huolimatta riittää luksusta, kauneutta, shoppailua ja erityisesti merialueita sukelleltavaksi. Ehdottomasti Dubain-risteilymme aikana koettava kokemus on yön laskeutuminen: se on tummaakin tummempi mutta täynnä tähtiä, rauhaa ja suunnatonta kauneutta.

Our priority is to offer a safe vacation experience.

We have updated the travel requirements applied to our UAE cruises. Before booking a cruise to this destination we advise you to carefully consult all the information collected in the section "Travel health requirements".

Sisältyvät satamat

Abu Dhabi

Abu Dhabi on hiekan päällä sijaitseva ihme. Peilipintaisten pilvenpiirtäjien vieressä sijaitsee majesteettisia valkoisia marmorimoskeijoita. Kaikki on aavikon ympäröimää.

Dubai

Dubaissa riittää vastakohtia: säkenöiviä, maailman korkeimpiin lukeutuvia pilvenpiirtäjiä ja heti niiden takana päättymätön, hiljainen autiomaa, aivan loistava paikka illalliselle auringonlaskua katsellen.

Muscat

Omaninlahti on kaunis, ja Muscatin satama ja kaupunki heijastavat sulttaanikunnan taloudellista mahtia.

Retkiä, joita et halua jättää väliin

Kauneimpia hetkiä, joita voit risteilyllä kokea.