Dubai ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Suuntaamme kohti Dubaita ja ihastumme arabialaisen musiikin ja tanssin kauneuteen aavikon viehätysvoiman ja muinaisten perinteiden sekä kimaltavien pilvenpiirtäjien muodostaman futuristisen maiseman välissä.

Jokainen aavikon hiekan ympäröimä talo ja katu on valloitettu vaivoja säästämättä hiekan vallasta. Siksi kaikki Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa on mahtavaa, liioittelevaa ja huikeaa. Upeita moskeijoita, yksi maailman korkeimmista pilvenpiirtäjistä, lukemattomia monen tähden hotelleja, teemapuistoja suoraan Guinnessin ennätysten kirjasta. Tämä on maa, jossa vaikeasti hallittavasta luonnosta huolimatta riittää luksusta, kauneutta, shoppailua ja erityisesti merialueita sukelleltavaksi. Ehdottomasti Dubain-risteilymme aikana koettava kokemus on yön laskeutuminen: se on tummaakin tummempi mutta täynnä tähtiä, rauhaa ja suunnatonta kauneutta.

Sisältyvät satamat

Abu Dhabi

Abu Dhabi on hiekan päällä sijaitseva ihme. Peilipintaisten pilvenpiirtäjien vieressä sijaitsee majesteettisia valkoisia marmorimoskeijoita. Kaikki on aavikon ympäröimää.

Dubai

Dubaissa riittää vastakohtia: säkenöiviä, maailman korkeimpiin lukeutuvia pilvenpiirtäjiä ja heti niiden takana päättymätön, hiljainen autiomaa, aivan loistava paikka illalliselle auringonlaskua katsellen.

Khasab

Oman on kaunis maa, ja saapuminen Khasabin satamaan on todellinen bonus, koska pääsemme näkemään vuonon Persianmerellä.

Muscat

Omaninlahti on kaunis, ja Muscatin satama ja kaupunki heijastavat sulttaanikunnan taloudellista mahtia.

CostaTours!-retket

Joitakin upeimpia risteilyhetkiä.

Erikoistarjoukset

Joulu toisesta näkökulmasta, mereltä käsin.

Koe joulun taikaa tuhannen ja yhden yön risteilyllä Costa Mediterranealla.

Dubai ja Arabiemiirikunnat

Lähde matkaan tammikuussa tai helmikuussa ja nauti lämpimästä talvesta Costa Mediterranealla