Karibia

Meri, rannat ja rentoutumista niin maissa kuin merelläkin, paikallisia musiikkitapahtumia ja Karibian keittiön aromit. Matkaamme kohti ”aarresaarta”, jossa kaikki ovat hyvällä tuulella ja aurinko paistaa aina.

Näiden paikkojen viehätysvoima perustuu sateenkaaren väreihin: meren turkoosit sävyt, kirkkaan sininen taivas ja erilaiset ruskean, okran ja vihreän kaakao-, kahvi- ja mausteplantaasien sävyt sekoittuvat yhdessä, henkeäsalpaavassa näkymässä. Karibian-risteilyn pysähdys- ja retkikohteet ovat eläväisiä, täynnä musiikkia ja tuoksuja, ja luonto, näiden saarten ainoa valtiatar, antaa mahdollisuuden nähdä eksoottisia eläimiä sekä värikkäitä kukkien ja hedelmien mosaiikkeja auringonvalossa. Täällä meri näkyy jokaisessa kulmassa, ja vanhat merirosvotarinat ja kaukaisen musiikin rytmit muistuttavat kaukaisesta Afrikasta, mikä kaikki muuttui vuosisatojen myötä. Antilleista Dominikaaniseen tasavaltaan, Bahamasaarilta Barbadokselle: Costa Cruisesin avulla näet parhaat palat Karibian alueesta.

Sisältyvät satamat

Catalina Island

Catalina Islandilla on yksityinen ranta, joka on varattu yksinomaan Costa Cruisesin matkustajille ja jolle pääsee ainoastaan soutuveneellä, koska moottorit ja melu ovat täällä kiellettyjä. Mikä keidas!

Dominica

Roseaussa voit löytää hämmästyttävän valikoiman banaaneja sekä muita trooppisia hedelmiä. Voit myös yrittää bongata valaita ja delfiinejä.

Martinique

Salinesin rannalla voit snorklata värikkäiden kalojen keskellä. Kun on aika poistua Martiniquesta, valitamme kaikki kuin pilalle hemmotellut lapset.

Guadeloupe

Kahden läheisen saaren, Basse-Terren ja Grande-Terren, välillä on pieni luonnollinen kannas, ja yhdessä ne muodostavat Guadeloupen, johon Costa-risteilymme ankkuroidaan Pienillä Antilleilla.

CostaTours!-retket

Joitakin upeimpia risteilyhetkiä.