Karibia

Meri, rannat ja rentoutumista niin maissa kuin merelläkin, paikallisia musiikkitapahtumia ja Karibian keittiön aromit. Matkaamme kohti ”aarresaarta”, jossa kaikki ovat hyvällä tuulella ja aurinko paistaa aina.

Näiden paikkojen viehätysvoima perustuu sateenkaaren väreihin: meren turkoosit sävyt, kirkkaan sininen taivas ja erilaiset ruskean, okran ja vihreän kaakao-, kahvi- ja mausteplantaasien sävyt sekoittuvat yhdessä, henkeäsalpaavassa näkymässä. Karibian-risteilyn pysähdys- ja retkikohteet ovat eläväisiä, täynnä musiikkia ja tuoksuja, ja luonto, näiden saarten ainoa valtiatar, antaa mahdollisuuden nähdä eksoottisia eläimiä sekä värikkäitä kukkien ja hedelmien mosaiikkeja auringonvalossa. Täällä meri näkyy jokaisessa kulmassa, ja vanhat merirosvotarinat ja kaukaisen musiikin rytmit muistuttavat kaukaisesta Afrikasta, mikä kaikki muuttui vuosisatojen myötä. Antilleista Dominikaaniseen tasavaltaan, Bahamasaarilta Barbadokselle: Costa Cruisesin avulla näet parhaat palat Karibian alueesta.

Our priority is to offer a safe vacation experience.

We have updated the travel requirements applied to our Caribbean cruises. Before booking a cruise to this destination we advise you to carefully consult all the information collected in the section "Travel health requirements".

Sisältyvät satamat

Catalina Island

Catalina Islandilla on yksityinen ranta, joka on varattu yksinomaan Costa Cruisesin matkustajille ja jolle pääsee ainoastaan soutuveneellä, koska moottorit ja melu ovat täällä kiellettyjä. Mikä keidas!

Martinique

Salinesin rannalla voit snorklata värikkäiden kalojen keskellä. Kun on aika poistua Martiniquesta, valitamme kaikki kuin pilalle hemmotellut lapset.

Guadeloupe

Kahden läheisen saaren, Basse-Terren ja Grande-Terren, välillä on pieni luonnollinen kannas, ja yhdessä ne muodostavat Guadeloupen, johon Costa-risteilymme ankkuroidaan Pienillä Antilleilla.

Retkiä, joita et halua jättää väliin

Kauneimpia hetkiä, joita voit risteilyllä kokea.