Välimeren-risteilyn taustalla on sekoitus historiaa ja myyttejä, legendaarisia paikkoja ja ikonisia turistikohteita. Sivilisaation seikkailu alkoi täältä: Kreikan saarten ja Gibraltarinsalmen läheltä, jossa aallot liplattavat vasten jalokivien kaltaisia maisemia.

Kirkas, kylmä ja terävä valo on seuranamme, kun matkaamme Pohjois-Eurooppaan. Lähde mukaan ainutlaatuiseen kokemukseen kivilabyrinteissa, joissa jäätiköt reunustavat merta ja pienet mutta värikkäät kylät toivottavat meidät tervetulleeksi satumaisella tavalla.

Meri, rannat ja rentoutumista niin maissa kuin merelläkin, paikallisia musiikkitapahtumia ja Karibian keittiön aromit. Matkaamme kohti ”aarresaarta”, jossa kaikki ovat hyvällä tuulella ja aurinko paistaa aina.

Suuntaamme kohti Dubaita ja ihastumme arabialaisen musiikin ja tanssin kauneuteen aavikon viehätysvoiman ja muinaisten perinteiden sekä kimaltavien pilvenpiirtäjien muodostaman futuristisen maiseman välissä.

Toteuta toiveesi saavuttaa hienoja merenrantoja tarpeisiisi muokatulla risteilyllä, joka voi kestää 9, 16 tai 22 päivää Intian valtamerellä. Laivalla on tarjolla paikallista ruokaa ja viihdettä sekä monia yllätyksiä.

Latinalaisrytmit vievät meidät heti mennessään, kun nousemme maihin, ja tulevat mukanamme myös laivalle, jossa voit tutustua paikallisiin artisteihin ja nauttia kokkimme luomista herkullisista, Etelä-Amerikan inspiroimista resepteistä. 

Jos lähdet Atlantin ylittävälle risteilylle, tiedät jo, ettet ole pelkkä turisti: seuraat muinaisten tutkimusmatkailijoiden jalanjäljissä nykyaikaisen Kolumbuksen tavoin ja tutustut uusiin ja eksoottisiin maailmoihin. 

Jokaisen matkan tarkoituksena on tarjota meille uusia, tavallisesta poikkeavia kokemuksia, makuja, ääniä, kuvia ja tunteita. Siksi Kaukoitään suuntautuvat risteilymme täyttävätkin aina tarpeen uusille löydöille.

Saaria, kannaksia, luolia, vuonoja, satamia... ainutlaatuinen matkakokemus, jossa joka päivä on erilainen yli kolmen kuukauden ajan. Hemmottele itseäsi upealla purjehdusmatkalla, jonka aikana tutustut viiteen mantereeseen.