Uudet talven 2020/21 matkareittimme: kausi täynnä upeita lomavaihtoehtoja!

Aloitimme risteilytoimintamme jälleen syyskuussa Costa Deliziosalla ja Costa Diademalla järjestettävillä risteilyillä ja suunnittelimme lokakuun 2020 ja maaliskuun 2021 väliset matkareittimme uudelleen niin, että reiteille tulee vähitellen muitakin laivoja.

Uusien, risteilykokemuksen eri osa-alueisiin sekä matkakohteisiin tutustumiseen liittyvien terveyskäytäntöjen ansiosta pystymme aina varmistamaan parhaan mahdollisen turvallisuuden niin laivoissamme kuin maissakin.

Olemme iloisia voidessamme esitellä talven uudet matkareittimme!

Pääset varaamaan paikkasi näille risteilyille verkossa ja matkatoimistoissa muutaman päivän sisällä.

 

 

Leuto Välimeri

ITALIA, RANSKA JA ESPANJA

Järjestämme läntisellä Välimerellä yhden viikon mittaisia ympäristöystävällisiä ja ympäristöä kunnioittavia risteilyjä 10. lokakuuta 2020 alkaen upealla lippulaivallamme Costa Smeraldalla, joka on italialaisen yhtiömme ensimmäinen nesteytetyllä maakaasulla kulkeva alus. Nämä risteilyt ovat paras mahdollinen tapa päästä nauttimaan sellaisten historiaa ja kulttuuria huokuvien kaupunkien ainutlaatuisesta ilmapiiristä kuin Savona, Marseille, Barcelona, Palma de Mallorca, Palermo ja Civitavecchia/Rooma.

LUE LISÄÄ

Suuret uutisemme: Costa Firenze läntisellä Välimerellä


 Costa Firenze tarjoaa koko talvikauden ajan täysin uuden seitsemän päivän matkareitin, joka kulkee Välimerellä Savonan, La Spezian, Napolin, Valencian, Barcelonan ja Marseillen kautta.
LUE LISÄÄ >>

KREIKKA JA EGYPTI

Costa Diadema taas seilaa Joulukuu 2020 alkaen itään 14 päivän risteilyille Savonasta Egyptiin ja Kreikkaan.

** Pian myydään verkossa! **

 

Costa Deliziosa lähtee 10. lokakuuta 2020 ja joulukuun 2020 välisenä aikana Triestestä viikon risteilyille Kreikkaan.

LUE LISÄÄ

 

 

 

ITALIA TÄYSIN UUDELLA TAVALLA

Costa Deliziosan Italiaan täysin uudella tavalla tutustuttava matkareitti on saatavana myös muissa Euroopan maissa asuville henkilöille* syyskuun 27.  Aidosti ainutlaatuinen kohdetarjonta koettavaksi yhden seitsemän päivän loman aikana: Trieste, Bari, Brindisi, Corigliano-Rossano, Syrakusa ja Catania.

LUE LISÄÄ

Kanariansaaret

 

TUTUSTUMISTA ATLANTIN SUURUUTEEN

Aina yhtä suositut Kanariansaaret ovat yksi Costan talven 2020/21 risteilyohjelman määränpäistä. Costa Diadema kuljettaa marraskuusta 2020 lähtien vieraita 12 päivän matkareitille Herakleen pylväiden ohi jatkavalle reitille. Tämä matkareitti vuorottelee Egyptiin ja Kreikkaan suuntautuvan reitin kanssa.

** Pian myydään verkossa! **

Maailmanympärimatka

AINUTLAATUINEN KOKEMUS

Myös maailmanympärimatkan aikataulu on vahvistettu, ja se lähtee matkaan 13. kertaa 3. tammikuuta 2021. Maailmanympärimatka on upea seikkailu merellä Costa Deliziosan kyydissä. Matka kestää 116 päivää, kulkee kolmen valtameren halki ja vie tutustumaan neljään eri mantereeseen.

** Pian myydään verkossa! **

Uusi suojausprotokolla

Miehistöstä matkustajiin, sataman palveluista laivoihin, laivaan noususta sieltä poistumiseen – suojelemme terveyttäsi ja turvallisuuttasi, jotta voimme taata sinulle rauhallisen loman.

USEIN ESITETYT KYSYMYKSET

Mitkä ovat lahjakortin voimassaoloehdot?

Lahjakortti on voimassa 18 kuukautta myöntämispäivästä, ja sitä voidaan käyttää mihin tahansa uuteen risteilyvaraukseen.

Miten käytän lahjakorttia?

Voit käyttää tätä luottoa www.costacruises.fi-verkkosivuillamme tai asiakaspalvelukeskuksemme kautta tehtyihin varauksiin soittamalla numeroon +358 (0)9 72 52 24 44.

Matkatoimiston kautta tehtyä varausta varten lahjakortin voi käyttää vain siinä matkatoimistossa, jossa varaus tehtiin.
 Kaikissa tapauksissa tämä lahjakortti on nimellinen eikä sitä voi siirtää.

Entä jos lahjakortin summa eroaa uuden risteilyn hinnasta?

Jos uuden varauksesi hinta on suurempi kuin lahjakortin summa, sinun on maksettava näiden kahden summan välinen erotus.
 Jos uuden varauksesi hinta on pienempi kuin lahjakortin summa, sinulla on kaksi vaihtoehtoa: voit käyttää sitä varattuun risteilyyn liittyviin lisäpalveluihin tai voit käyttää sitä tulevaan varaukseen, sillä ehdolla, että se on voimassa 18 kuukautta ensimmäisestä myöntämispäivästä.

Mitkä ovat laivalla käytettävän luoton ehdot?

Tämä tarjous on voimassa 30.11.2020 saakka, ja se koskee vain kahta ensimmäistä aikuista hyttiä kohden. Sillä saat 100 euroa laivalla käytettävää luottoa henkeä kohden, kun matkaa lykätään varaamalla edellä mainitulla lahjakortilla risteily, joka lähtee viimeistään marraskuussa 2021. Laivalla käytettävä luotto voidaan käyttää retkiin, palveluihin ja henkilökohtaisiin kuluihin, lukuun ottamatta vakuutusta ja laivapakettia. Luottoa ei voi siirtää tai palauttaa.

* Syyskuussa Costa Deliziosan kolme ensimmäistä lähtöä (syyskuun 6., 13. ja 20. päivä) sekä Costa Diademan ensimmäinen lähtö (syyskuun 19. päivä) on varattu Italiassa asuville vieraille. Syyskuun 27. päivä 2020 alkaen risteilyt ovat myynnissä myös niissä Euroopan maissa asuville henkilöille, jotka on mainittu Italian pääministerin 7. syyskuuta antaman asetuksen liitteessä 20, luettelossa A ja luettelossa B. Nämä maat ovat: Itävalta, Belgia, Kypros, Kroatia, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Irlanti, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malta, Alankomaat, Puola, Portugali, Tšekki, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Unkari, Islanti, Liechtenstein, Norja, Sveitsi ja Yhdistynyt kuningaskunta. Jos hallitus antaa asiaa koskevia uusia asetuksia tai säädöksiä, Costa muuttaa säännöksiään välittömästi ja tiedottaa asiasta asiakkailleen.