Uusi käytäntö peruutusehtoja

Costa on nyt muuttamassa peruutuskäytäntöjään, jotta voisit rauhassa järjestellä risteilysi aikataulun uudelleen ja valita vapaasti matkallesi sopivan ajan.

Jos varaat ennen 30. kesäkuuta, voit jopa 48 tuntia ennen lähtöpäivää peruuttaa ja siirtää lomaasi toiseen päivämäärään ja toiseen määränpäähän.

Kyllä, koska kaikki risteilyn osuudesta aiheutuvat kulut muutetaan hyvitykseksi, jota voit käyttää uutta risteilyä varten, ja lähtö on seuraavien 12 kuukauden sisällä peruutuspäivästä.

#risteilypian

Mitkä ovat uudet erityiset peruutusehdot, joita Costa tällä hetkellä soveltaa?

Costa tarjoaa sinulle risteilyn siirtämisen ilmaiseksi hyvittämällä risteilyn nettohinnan (juomat mukaan lukien), jos siirtopyyntö tehdään vähintään 48 tuntia ennen kyseisen risteilyn lähtöä. Hyvitys ei koske mahdollisia lentoja, vakuutuksia tai muita erikoispalveluita.

Millä ehdoilla uusista erityisistä peruutusehdoista voi hyötyä?

Uusia peruutusehtoja sovelletaan kaikkiin uusiin yksittäisiin varauksiin, jotka tehdään 24. maaliskuuta - 30. kesäkuuta 2020 välisenä aikana Last Minute-, Basic-, Total Comfort- ja Deluxe-hinnoilla risteilyillä, jotka lähtevät toukokuun 2020 ja maaliskuun 2021 välisenä aikana, lukuun ottamatta maailman ympäri -risteilyjä (kokonaisia ja osittaisia) sekä Singaporesta lähteviä.

Mitkä ovat hyvityksen voimassaoloehdot?

Kupongin voimassaoloaika on 12 kuukautta myöntämispäivästä, ja se on voimassa kaikkiin uusiin varauksiin risteilyille, jotka lähtevät ennen marraskuuta 2021.

Kuinka hyvitys käytetään?

Hyvitys voidaan käyttää toimistossa, jossa varaus tehtiin, tai jos varaus on tehty verkkosivustollamme osoitteessa costacroisieres.fr tai Costa Crociéres -asiakaspalvelukeskuksemme kautta, voit käyttää hyvityksen soittamalla numeroon 0 800 730 447. Jos varaus on tehty edustajan kautta, hyvitys voidaan käyttää yksinomaan siihen toimistoon, jossa varaus tehtiin. Joka tapauksessa tämä hyvitys on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää.

Mitä tapahtuu, jos saamani hyvitys poikkeaa risteilystä, jonka haluaisin varata seuraavaksi?

Jos uuden varauksesi risteilyn hinta on korkeampi kuin hyvityssumma, joudut luonnollisesti maksamaan eron näiden kahden summan välillä. Jos uuden varauksesi risteilyn hinta on edullisempi kuin hyvityksen arvo, sinulla on kaksi vaihtoehtoa: voit käyttää erotuksen varattuun risteilyyn liittyviin lisäpalveluihin tai johonkin tulevaan varaukseen. Muistathan, että voimassaoloaika on 12 kuukautta myöntämispäivästä. Erotusta vastaavan hyvityksen lisääminen on mahdollista laivalla.

Oletko varannut risteilyn lähtöä välillä 1. toukokuuta - 30. kesäkuuta?

Jos olet varannut risteilyn aikavälillä 1. toukokuuta ja 30. kesäkuuta, ennen maaliskuun 24. päivää 2020, sinulla on ennen lähtöpäivääsi 48 tuntia aikaa peruuttaa ja siirtää lomasi johonkin toiseen päivämäärään ja kohteeseen.

Kyllä, koska kaikki risteilyn osuudesta aiheutuvat kulut muutetaan hyvitykseksi, jota voit käyttää uutta risteilyä varten, ja lähtö on seuraavien 12 kuukauden sisällä peruutuspäivästä.

Mitkä ovat Costan soveltamat erityiset edellytykset lykkäykselle tällä hetkellä?

Costa tarjoaa sinulle ilmaisen lykkäyksen, jos pyydät lykkäystä viimeistään 48 tuntia ennen kyseisen risteilyn matkallelähtöä. Alkuperäisen risteilyn (lukuun ottamatta lennot) ja juomapakettien peruutusmaksuja ei sovelleta. Mitkä tahansa risteilylle varattujen lentojen peruutusmaksut jäävät asiakkaan vastuulle.

Millä ehdoilla voidaan hyötyä lykkäyksen erityisistä edellytyksistä?

Tämä aloite soveltuu toukokuun ja kesäkuun risteilyihin, jotka on varattu ja vahvistettu ennen 24. maaliskuuta 2020. Se ei ole taannehtiva eikä sovellu jo peruutettuihin risteilyihin.

Mitä hyötyä minulle on uusista peruutusehdoista?

Muutos on tehtävä vähintään 48 tuntia ennen lähtöä soittamalla Costa Cruises -puhelin- ja varauskeskukseen ja varaamalla samalla uusi risteily lähtöpäiväksi, joka on 12 kuukauden sisällä peruutetun risteilyn peruutuspäivämäärästä. Uusi varaus tehdään uuden varauksen tekohetkellä voimassa olevilla hinnoilla riippumatta ensimmäiseen varaukseen sovelletuista erikoishinnoista, eduista tai tarjouksista, mikä perustuu tavanomaisiin yleisiin myyntiehtoihin.

Voinko peruuttaa risteilyn toisen kerran?

Vain yksi muutos päivämäärässä sallitaan varausta kohden. Siinä tapauksessa, että äskettäin varattu risteily peruutetaan, on sovellettavat peruutusmaksut kuvattu yleisissä Costa Cruises -myyntiehdoissa.