Uusi käytäntö peruutusehtoja

Costa on nyt muuttamassa peruutuskäytäntöjään, jotta voisit rauhassa järjestellä risteilysi aikataulun uudelleen ja valita vapaasti matkallesi sopivan ajan.

Jos varaat ennen 31. elokuu, voit jopa 48 tuntia ennen lähtöpäivää peruuttaa ja siirtää lomaasi toiseen päivämäärään ja toiseen määränpäähän.

Kyllä, koska kaikki risteilyn osuudesta aiheutuvat kulut muutetaan hyvitykseksi, jota voit käyttää uutta risteilyä varten, ja lähtö on seuraavien 12 kuukauden sisällä peruutuspäivästä.

#risteilypian

Mitkä ovat uudet erityiset peruutusehdot, joita Costa tällä hetkellä soveltaa?

Costa tarjoaa sinulle risteilyn siirtämisen ilmaiseksi hyvittämällä risteilyn nettohinnan (juomat mukaan lukien), jos siirtopyyntö tehdään vähintään 48 tuntia ennen kyseisen risteilyn lähtöä. Hyvitys ei koske mahdollisia lentoja, vakuutuksia tai muita erikoispalveluita.

Millä ehdoilla uusista erityisistä peruutusehdoista voi hyötyä?

Uusia peruutusehtoja sovelletaan kaikkiin uusiin yksittäisiin varauksiin, jotka tehdään 24. maaliskuuta - 31. elokuu 2020 välisenä aikana Last Minute-, Basic-, Total Comfort- ja Deluxe-hinnoilla risteilyillä, jotka lähtevät toukokuun 2020 ja maaliskuun 2021 välisenä aikana, lukuun ottamatta maailman ympäri -risteilyjä (kokonaisia ja osittaisia) sekä Singaporesta lähteviä.

Mitkä ovat hyvityksen voimassaoloehdot?

Kupongin voimassaoloaika on 12 kuukautta myöntämispäivästä, ja se on voimassa kaikkiin uusiin varauksiin risteilyille, jotka lähtevät ennen marraskuuta 2021.

Kuinka hyvitys käytetään?

Hyvitys voidaan käyttää toimistossa, jossa varaus tehtiin, tai jos varaus on tehty verkkosivustollamme osoitteessa costacroisieres.fr tai Costa Crociéres -asiakaspalvelukeskuksemme kautta, voit käyttää hyvityksen soittamalla numeroon 0 800 730 447. Jos varaus on tehty edustajan kautta, hyvitys voidaan käyttää yksinomaan siihen toimistoon, jossa varaus tehtiin. Joka tapauksessa tämä hyvitys on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää.

Mitä tapahtuu, jos saamani hyvitys poikkeaa risteilystä, jonka haluaisin varata seuraavaksi?

Jos uuden varauksesi risteilyn hinta on korkeampi kuin hyvityssumma, joudut luonnollisesti maksamaan eron näiden kahden summan välillä. Jos uuden varauksesi risteilyn hinta on edullisempi kuin hyvityksen arvo, sinulla on kaksi vaihtoehtoa: voit käyttää erotuksen varattuun risteilyyn liittyviin lisäpalveluihin tai johonkin tulevaan varaukseen. Muistathan, että voimassaoloaika on 12 kuukautta myöntämispäivästä. Erotusta vastaavan hyvityksen lisääminen on mahdollista laivalla.

Varattu risteily syys/lokakuussa?

 

Jos olet varannut risteilyn syys- tai lokakuulle etkä ole varma, voitko lähteä, Costa tarjoaa sinulle mahdollisuuden 48 tunnin sisällä ennen lähtöpäivää lykätä ristelyä valitsemalla lähtö ennen 30.11.2021. ¹ Kysy lisätietoja ottamalla yhteyttä risteilyn asiantuntijoihin numerossa
+358 (0)9 72 52 24 22.

 

FAQ

Mitkä ovat erityiset risteilyn lykkäysolosuhteet, joita Costa soveltaa tällä hetkellä? Costa tarjoaa sinulle ilmaisen lykkäyksen risteilylle.

Peruutusmaksuja ensimmäisestä risteilystä (paitsi lentomatkoista) ja juomapaketeista ei sovelleta. Kaikkien risteilylle varattujen lentojen peruutusmaksut ovat edelleen asiakkaan vastuulla.

Missä olosuhteissa hyödynnetään erityisiä matkallelähtöön liittyviä ehtoja?

Tämä aloite koskee risteilyjä, jotka on varattu ja vahvistettu 24. maaliskuuta 2020 mennessä. Sitä ei sovelleta taannehtivasti eikä sitä sovelleta jo peruutettuihin risteilyihin.

Kuinka voin hyödyntää uusia peruutusehtoja?

Muutos on tehtävä soittamalla Costa Cruisen puhelu- ja varauskeskukseen ja varaamalla samalla uusi risteily lähtöpäivänä 12 kuukauden kuluessa peruutetun risteilyn päivämäärästä. Uusi varaus tehdään hintaan, jota käytettiin uuden varauksen aikana, riippumatta ensimmäisessä varauksessa käytetyistä erikoishinnoista, eduista tai tarjouksista, tavanomaisten yleisten myyntiehtojen perusteella.

Voinko peruuttaa risteilyn toisen kerran?

Vain yksi päivämäärämuutos on sallittu varausta kohti. Mikäli äskettäin varattu risteily peruutetaan, peruutusmaksut on kuvattu Costa Cruisen yleisissä myyntiehdoissa.

Tarjousehdot:

¹ : Kaikille muille hinnoillamme tehdyille syys- ja lokakuun 2020 risteilyvarauksille (Basic, Total Confort ja Deluxe), Costa tarjoaa ilmaisen kylläyksen, vain risteilyn merelliselle osalle, mukaan lukien juomat, jos pyydät lykkäystä viimeistään 48 tuntia ennen risteilyn lähtöpäivää. Suurelle osalle risteilyistä, joiden lähtö on ennen 30.11.2021, on valinta tehtävä hetkellä, jolloin irsteilyn lykkäystä pyydetään. Edestakaiset risteilymatkat ja maailmanristeilyt (kokonaan ja segmenteittäin) ei ole mahdollista saada lykkäystä. Lykkäykset eivät myöskään sisällä mahdollisia lentoja, vakuutuksia ja muita erikoispalveluita.