Oletko valmiina seikkailuun?

Korota luokkaa ilmaiseksi parvekkeelliseen hyttiin! Aasia, Arabiemiirikunnat, Karibia, Intian valtameri? Varaa ajoissa ja lähde tutkimaan maailmaa tänä talvena!

Kaipaatko seikkailua ja haluat suunnitella talvilomasi jo nyt? Valitse jokin upeista talven aurinkokohteistamme ja nauti meren kauniista sävyistä suoraan parvekkeeltasi. Saat ilmaisen päivityksen parvekkeelliseen hyttiin, kun varaat ulkohyttisi. Ryhdy elämään unelmaasi! ksoottiset kohteet, täältä tullaan!

EKSOOTTISET SEIKKAILUT

Mikä on seuraava talvilomakohteesi?

FREE BALCONY UPGRADE

Arabiemiirikunnat

FREE BALCONY UPGRADE

Karibia

FREE BALCONY UPGRADE
FREE BALCONY UPGRADE

Intian valtameri

* Tarjous on voimassa ja luokan korotus ulkohytistä parvekkeelliseen hyttiin pätee vain uusiin varauksiin, kun varaat seuraavilla hinnoilla: Basic,TOTAL Comfort Classic ja Premium  Hinta on henkeä kohden ja koskee 7.10.2019 lähtöä Costa Magicalla (3 yötä) parvekkeellisessa hytissä. Varausprosessin aikana sinun tulee valita parvekkeellinen hytti ja hinta muutetaan automaattisesti.  Tämä tarjous on voimassa 25. maaliskuuta ja 31. toukokuuta 2019 välisenä aikana. Tarjousta ei voi hyödyntää jälkikäteen tai kerryttää. Hinnat voivat muuttua ja riippuvat saatavuudesta.