Uutta 2021/2022: Costan maailma laajenee!

Ainutlaatuiset uudet kokemukset odottavat sinua alkaen keväästä 2021. Jokainen matka tulee olemaan ainutkertainen kokemus. Mitä odotat? Ala elää unelmaasi!

Uskomattomat seikkailut Costa Luminosan kyydissä

Ihastut upeisiin Grand Cruise -tarjouksiimme Costa Luminosan kyydissä! Viisi upeaa uutta risteilyä: eksoottisiin kohteisiin kuten Azorien saarille, ajattomiin kohteisiin kuten Israeliin ja Pyhään Maahan, unohtumattomiin kohteisiin kuten New Yorkiin ja Bostoniin sekä aina hurmaaviin kohteisiin kuten Istanbuliin! Niin monta uutta kokemusta – seuraava matkasi Costan kyydissä odottaa!

Välimereltä Karibialle ja sieltä New Yorkiin

Miami, Boston ja kolme päivää Isossa Omenassa: matkusta Yhdysvaltain upeisiin kohteisiin 44 päivän loman aikana. Täydellinen sekoitus kulttuuria, luontoa, taidekaupunkeja ja rantakohteita: todella unohtumaton loma täynnä loputtomia kokemuksia. Lähdöt alkaen 4.3.2022.

Muinaisaikojen reitit Välimerellä

Kreikka, Pyhä Maa ja kaksi päivää Istanbulissa: tutustu Välimereen matkustaen lännestä itään unelmamatkalla, joka kestää jopa 30 päivää. Koe Italia, Ranska, Espanja, Malta, Kreikka, Kypros, Israel, Turkki ja Kroatia. Lähdöt alkaen 22.11.2021.

Joulu ja uusi vuosi Välimeren-risteilyllä

Välimeren saaret: 14 päivää tutustuen Korsikaan, Baleaarien saariin, Maltaan ja Sisiliaan. Neljä kauneinta Välimeren saarta odottavat sinua ainutlaatuisine historioineen, kulttuureineen ja luonnonaarteineen. Juhli vuoden päättymistä tyylikkäästi ainutlaatuisella risteilyllämme. Lähdöt alkaen 21.12.2021.

Tuulahdus mereltä

Azorit, Kanarian saaret ja Marokko: 35 päivän risteily, jolla koet Atlantin valtameren taikaa Lissabonista Casablancaan, upeat kohteet kuten Cádiz ja Málaga, lumoavat saaret kuten Kanarian saaret ja Madeira, sekä kaiken huippuna henkeäsalpaavat Azorit. Lähdöt alkaen 28.1.2022.

Kesä 2021 Pohjois-Euroopassa

Kahdeksan päivää Norjan vuonoilla Costa Diademan kyydissä

Ensimmäistä kertaa Costa Diadema löytää tiensä Pohjois-Eurooppaan, mikä vain lisää laivan lumoa unelmamatkalla koskemattomaan luonnonympäristöön. Viikon risteily, jolla tutustutaan kaupunkeihin kuten Bergeniin ja Kööpenhaminaan ja matkataan upeiden Geirangerin vuonojen halki.

13 päivää Nordkappiin ja Lofoottien saariin tutustumiseen

Matkusta Costa Fascinosalla Nordkappiin, maailman huipulle, jossa kesällä aurinko paistaa jopa yöllä, ja ihastele koskematonta luontoa Geirangerin vuonoista Lofoottien saarille. Täysin ainutlaatuinen 13 päivän risteily.

10 päivää Baltian pääkaupunkeja tutkimassa

Mahtava 10 päivän risteily Costa Fascinosalla: tutustu Pohjois-Euroopan ajattomiin pääkaupunkeihin, mukaan lukien Tukholma, Tallinna ja Helsinki, ja vietä sitten kaksi päivää Pietarissa!

Syksy/talvi 2021 Välimerellä

Palaa Istanbuliin

Kaksi päivää Costa Diademan kyydissä Italiaan, Kreikkaan ja Turkkiin tutustumassa. Ensimmäistä kertaa voit yöpyä yhden yön vanhassa Konstantinopolissa ja nauttia sen yöelämästä. Lähdöt syyskuusta 2021 helmikuuhun 2022.

Paluu Casablancaan

10 päivää Costa Favolosan kyydissä tutkimassa Italiaa, Ranskaa, Espanjaa ja Marokkoa, sekä poikkeuksellinen kahden päivän pysähdys huimaavan kauniissa Casablancassa. Lähdöt lokakuussa 2021.

Mereltä Pyhään Maahan

Kaksi viikkoa Costa Diademan kyydissä tutustumassa Italiaan, Ranskaan ja Kreikkaan, sekä kaksi unohtumatonta päivää Pyhässä Maassa! Lähdöt joulukuusta 2021 maaliskuuhun 2022.

Talvi 2021 / kevät 2022 Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa

Loputon ihme hiekan ja pilvenpiirtäjien keskellä: ensimmäistä kertaa Costa Smeraldan kyydissä voit nauttia matkareitistä täynnä upeita eksoottisia kohteita.

Viikko Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ja Qatarissa

Ajaton risteily, jonka voit nyt kokea Costa Smeraldan kyydissä – unohtumaton lomamatka! Kahdeksan päivän aikana koet Dubain, Abu Dhabin, Muscatin ja kauniin Dohan! Lähdöt marraskuusta 2021 maaliskuulle 2022.

Joulu ja uusi vuosi: 10 päivää Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa

Koe unohtumaton loma 10 päivän risteilyllämme Costa Smeraldalla, jossa tutustutaan Dubaihin, Abu Dhabiin ja Muscatiin. Voit myös kokea yöelämää kahden päivän pysähdyksellä kussakin satamassa! Lähdöt alkaen 18.12.2021.

Maailmanympäriristeily 2022! 

Koe mahtava meriseikkailu Costa Deliziosan kyydissä: 126 päivää, kolme valtamerta ja viisi mannerta.

Matkalla Adrianmereltä Gibraltarinsalmelle vierailet Välimeren kauneimmissa kaupungeissa ennen kuin matkaat Amerikkaan ja sitten Ecuadoriin ja lopulta Panamankannakselle, jossa koet Perun ja Chilen todellisen kauneuden. Sitten keula kääntyy kohti länttä ja suuntaamme unelmakohteisiin, kuten Pääsiäissaarille, Papuaan-Uuteen-Guineaan, Uuteen-Seelantiin ja Australiaan ja sitten itään kohti Japania, Etelä-Koreaa, Kiinaa, Vietnamia ja Intiaa. Matkasi päättyy todella tunteelliseen kokemukseen, jonka vain Pyhä Maa voi tarjota.

Maailmanympäriristeily, joka on pituudeltaan uusi maailmanennätys!

 

Costa Toscana 2021: Tulossa pian!