50 % alennus toisesta matkustajasta.

Hyödynnä tarjouksemme 1. toukokuuta saakka valikoimasta vuoden 2020 ja talven 2021 lähtöjä.

50 % alennus toiselta henkilöltä,1

juomat sisältyvät koko päivän Total Comfort -hintoihimme.

Syksy / Talvi 2020-2021

Karibian rannat

Dubai ja Emirates

Valtameren

¹ Tarjous on voimassa kaikille uusille varauksille, jotka tehdään 24. maaliskuuta – 30. kesäkuuta 2020 välisenä aikana Basic-, Total Comfort- ja Deluxe-hinnoilla, jotka perustuvat kahden aikuisen matkustamiseen samassa hytissä. Juomapaketti sisältyy vain Total Comfort- ja Deluxe-hintoihin. Tämä alennus koskee vain risteilyosaa, lukuun ottamatta palvelumaksu laivalla ja mahdolliset lisäpalvelut. Sovelletaan erittäin suurelle määrälle risteilyjä maaliskuun 2020 ja maaliskuun 2021 välisenä aikana. Ei-takautuva tarjous, ja se voidaan yhdistää vain Costa Clubin etuoikeuslähtöihin ja premium-kuponkeihin.

 

² Uusia peruutusehtoja sovelletaan kaikkiin uusiin yksittäisiin varauksiin, jotka tehdään 24. maaliskuuta - 30. kesäkuuta 2020 välisenä aikana Last Minute-, Basic-, Total Comfort- ja Deluxe-hinnoilla risteilyillä, jotka lähtevät toukokuun 2020 ja maaliskuun 2021 välisenä aikana, lukuun ottamatta maailman ympäri -risteilyjä (kokonaisia ja osittaisia) sekä Singaporesta lähteviä.

 

*PERHETARJOUS: Perhetarjous koskee enintään kahta lasta hyttiä kohden. Lapset ilmoitetaan varaushetkellä, ja hinta saattaa muuttua (nousta tai laskea), jos hytissä matkustavien lasten lukumäärä muuttuu. Yhdestä tai kahdesta alle 18-vuotiaasta alaikäisestä lapsesta samassa hytissä kahden aikuisen kanssa, jotka ovat varanneet hytin Total Comfort- tai Deluxe-hinnalla, maksat vain satamaverot ja rekisteröintimaksut, mahdollisen vakuutuksen, lennot ja siirrot. Jos aikuiset ovat varanneet Basic-hinnalla, heidän täytyy maksaa lisäksi hytin hinta lapsista. Tarjous on voimassa ympäri vuoden paitsi uudenvuodenristeilyllä ja maailmanympäriristeilyllä. Risteily+lento-pakettien kohdalla kaikkiin määränpäihin ”lapset ilmaiseksi” -tarjous koskee vain risteilyä eikä lentoja, siirtoja tai polttoainelisämaksuja lapsille, joiden hinnat ilmoitetaan varaushetkellä. Total Comfort Classic- tai Premium-hinnalla tehtyjen varausten kohdalla tarjous sisältää myös vastaavat juomapaketit.