50 %:n alennus toisesta matkustajasta

Hyödynnä tarjouksemme välittömästi ja säästä 50 % toisesta matkustajasta. Ja kun valitset Total Comfort Classic- tai Total Comfort Premium -hintaluokan, juomat kuuluvat hintaan. 100 % tunteita ja kokemuksia. Ainoastaan 20. joulukuuta saakka!

Kolme hyvää syytä varata

Juomat pitkin päivää kuuluvat hintaan

50 %:n alennus toisesta matkustajasta

Alle 18-vuotiaat lapset ilmaiseksi*

Kaikki määränpäät

Älä ohita mahdollisuutta lähteä risteilylle kanssamme. Aika hyödyntää alennus toisesta matkustajasta puoleen hintaan on nyt tai ei koskaan. Välimeri ja Pohjois-Eurooppa odottavat sinua. Lisäksi tämä on loistava tilaisuus tutustua Costa Smeraldaan, uuteen lippulaivaamme. Valinnanvaraa on paljon!

Välimeri yhdessä viikossa

Lähdöt helmikuusta syyskuuhun 2020

Pohjois-Eurooppa yhdessä viikossa

Lähdöt helmikuusta syyskuuhun 2020

Tarjous koskee uusia, aikavälillä 5.–20.12.2019 tehtyjä varauksia Basic- tai Total Comfort-hintaluokassa perustuen kahden aikuisen vähimmäismäärään hyttiä kohden. Lisäksi Total Comfort Classic -hintaluokkaan kuuluu Pranzo&Cena-juomapaketti ja Total Comfort Premium -hintaluokkaan Brindiamo-juomapaketti. Tämä alennus koskee ainoastaan risteilyä ilman mahdollisia lisäpalveluita. 

Voimassa 7 päivän Välimeren-risteilyillä ja 7 päivän risteilyillä Pohjois-Euroopassa helmikuusta 2020 marraskuuhun 2020. Alennusta ei voi käyttää takautuvasti, ja se on yhdistettävissä ainoastaan Privileges-lähtöihin ja Voucher Premium -etuseteleihin.

Yhdestä tai kahdesta alle 18-vuotiaasta lapsesta, jotka majoittuvat samassa hytissä kahden aikuisen kanssa Basic- tai Total Comfort -hintaluokassa, maksetaan ainoastaan verot, satamamaksut, mahdolliset vakuutukset, lennot, kuljetukset ja henkilökohtaiset kulut. Tarjous on voimassa koko vuoden, poikkeuksena uudenvuodenaaton ja maailmanympärilähdöt. Risteily+lento-pakettien kohdalla alennus koskee ainoastaan risteilyosaa. Alennus ei koske lentoja, kuljetuksia tai mahdollisia polttoainelisämaksuja, jotka ilmoitetaan hinnan yhteydessä varausta tehdessä. Total Comfort -hintaluokan varauksissa kampanja sisältää myös vastaavat juomapaketit. SPECIAL FAMILIES -perhetarjous koskee enintään kahta lasta hyttiä kohden. Lapset ilmoitetaan varaushetkellä, ja hinta saattaa muuttua (nousta tai laskea), jos hytissä matkustavien lasten lukumäärä muuttuu.