Peruutus- ja korvauskäytäntö

Uusin päivitys talven 2020/21 risteilyille.

***VIIMEISIN PÄIVITYS***
Risteilyjä jatketaan Toukokuun 1. päivä 2021 Costa Smeraldan kanssa.

 

Kun olemme arvioineet huolellisesti Italiassa tällä hetkellä voimassa olevan Dpcm: n sisältämät toimenpiteet, olemme päättäneet lykätä alusten uudelleenkäynnistyksen Toukokuun 1. päivä 2021

 

Uskomme, että nykyinen rajoittavien toimenpiteiden sarja ei salli meidän taata vieraille riittävää kokemusta rantakäyntien aikana ja mahdollisuutta tutustua täysin vierailukohteiden kauneuteen. Tuemme ja jaamme yhteisiä ponnisteluja, joita Italia tekee terveydentilan hätätilanteiden ratkaisemiseksi, ja odottaa maaliskuuta palaavansa tarjoamaan asiakkailleen parhaan mahdollisen lomaelämyksen. 

 

Jatkamme sen jälkeen toimintaa Toukokuun 1. päivä Costa Smeraldan kanssa, joka tarjoaa vieraille mahdollisuuden tutustua kauneimpiin italialaisiin paikkoihin 3 ja 4 päivän pikkuristeilyllä tai vaihtoehtoisesti koko 7 päivän risteilyllä, joka pysähtyy Savonassa, La Spezia, Civitavecchia, Napoli, Messina ja Cagliari. 

 

Aluksen on tarkoitus palata 12. kesäkuuta läntiselle Välimerelle tarjoamaan viikon mittainen risteilyreitti, vierailla Italiassa (Savona, Civitavecchia ja Palermo) sekä Ranskassa (Marseille) ja Espanjassa (Barcelona ja Palma de Mallorca). 


Costa Luminosa jatkaa myös liikennettä, lähtö Triestestä 16. toukokuuta ja seuraavana päivänä Barista, vahvistaen viikon mittainen risteilyaikataulunsa Kreikassa ja Kroatiassa.

Peruutettu risteily? 

Kaikkiin risteilyihin toukokuuta 2021 asti voidaan tehdä peruutuksia tai muutoksia. Ota yhteyttä risteilyasiantuntijoihimme numerossa +358(0)972522444 tai matkatoimistoosi saadaksesi tietoa korvauskäytännöstämme.

Uusi suojausprotokolla

Miehistöstä matkustajiin, sataman palveluista laivoihin, laivaan noususta sieltä poistumiseen – suojelemme terveyttäsi ja turvallisuuttasi, jotta voimme taata sinulle rauhallisen loman.