Päivitykset laivastotoiminnan keskeyttämisestä

Maailmalaajuinen terveystilanne vaatii ennenkuulumattomia toimenpiteitä terveyden suojelemiseksi ympäri maailman. Olemme ensimmäistä kertaa 70 vuoteen päättäneet keskeyttää laivojemme toiminnan.
Haluamme lähteä kanssasi merille uudelleen ja teemme sen heti, kun hätätilanne on ohi.

VIIMEINEN PÄIVITYS 27. TOUKOKUUTA 2020.

 
   

LAIVA

 

PERUUTETUT RISTEILYT

 

VAHVISTETUT RISTEILYT

COSTA DELIZIOSA
31. heinäkuuta asti Alkaen 1. elokuussa
COSTA DIADEMA
21. heinäkuuta asti Alkaen 26. heinäkuuta
COSTA FASCINOSA
25. heinäkuuta asti Alkaen 31. heinäkuuta
COSTA FAVOLOSA
17 heinäkuuta asti Alkaen 28. heinäkuuta.
COSTA FORTUNA
23. heinäkuuta asti Alkaen 24. heinäkuuta
COSTA LUMINOSA
20. heinäkuuta asti Alkaen 26. heinäkuuta
COSTA MAGICA
25. heinäkuuta asti Alkaen 1. elokuussa.
COSTA MEDITERRANEA
25. heinäkuuta asti Alkaen 1. elokuussa
COSTA PACIFICA
30. heinäkuuta asti Alkaen 31. heinäkuuta
COSTA SMERALDA
31. heinäkuuta asti Alkaen 1. elokuussa
COSTA VICTORIA
25. heinäkuuta asti Alkaen 27. heinäkuutaOnko sinulla vahvistettu varaus yhdelle peruutetulle risteilylle?

Pitkäaikaisen maailmanlaajuiseen Covid-19-pandeemiaan liittyvän hätätilanteen ja suojatoimenpiteiden (jotka estävän toiminnan, kuten satamien sulkeminen ja ihmisten liikkumisrajoitukset) jatkamisen vuoksi Costa Cruises on päättänyt pidentää risteilyjensä vapaaehtoista keskeyttämistä. Kuten aiemmin ilmoitettiin, tällä hetkellä matkalla olevat risteilyt päättävät nykyisen reittisuunnitelmansa vain vieraiden ainoastaan vieraiden laivasta nousemisen ja kotiinpaluun mahdollistamiseksi. Costa Cruises ryhtyy toimenpiteisiin ilmoittaakseen asiasta matkatoimistoille ja asiakkaille, joihin muutokset vaikuttavat. He saavat hyvityksen, jonka summa vastaa yhtiön risteilystä laskuttamaa summaa.

Soita risteilyasiantuntijoillemme numeroon +358 (0)9 72 52 24 44  tai ota yhteys matkatoimistoosi saadaksesi lisätietoja.
Alla olevasta taulukosta saat tietoja peruutetuista risteilyistä.

Varattu risteily elokuussa?

Voit muuttaa varaustasi ja lähteä 12 kuukauden sisällä.

Jos päätät lykätä elokuun risteilyäsi, tarjoamme sinulle 100 euroa tai 150 euroa luottoa laivalla käytettäväksi henkilöä kohden risteilysi kestosta riippuen.

Ota yhteyttä risteilyasiantuntijoihimme osoitteessa +358 (0)9 72 52 24 44 tai matkatoimistoosi.

FAQ

Mitkä ovat erityiset risteilyn lykkäysolosuhteet, joita Costa soveltaa tällä hetkellä? Costa tarjoaa sinulle ilmaisen lykkäyksen risteilylle.

Peruutusmaksuja ensimmäisestä risteilystä (paitsi lentomatkoista) ja juomapaketeista ei sovelleta. Kaikkien risteilylle varattujen lentojen peruutusmaksut ovat edelleen asiakkaan vastuulla.

Missä olosuhteissa hyödynnetään erityisiä matkallelähtöön liittyviä ehtoja?

Tämä aloite koskee elokuun risteilyjä, jotka on varattu ja vahvistettu 24. maaliskuuta 2020 mennessä. Sitä ei sovelleta taannehtivasti eikä sitä sovelleta jo peruutettuihin risteilyihin.

Kuinka voin hyödyntää uusia peruutusehtoja?

Muutos on tehtävä soittamalla Costa Cruisen puhelu- ja varauskeskukseen ja varaamalla samalla uusi risteily lähtöpäivänä 12 kuukauden kuluessa peruutetun risteilyn päivämäärästä. Uusi varaus tehdään hintaan, jota käytettiin uuden varauksen aikana, riippumatta ensimmäisessä varauksessa käytetyistä erikoishinnoista, eduista tai tarjouksista, tavanomaisten yleisten myyntiehtojen perusteella.

Voinko peruuttaa risteilyn toisen kerran?

Vain yksi päivämäärämuutos on sallittu varausta kohti. Mikäli äskettäin varattu risteily peruutetaan, peruutusmaksut on kuvattu Costa Cruisen yleisissä myyntiehdoissa.