Päivitykset laivastotoiminnan keskeyttämisestä

Maailmalaajuinen terveystilanne vaatii ennenkuulumattomia toimenpiteitä terveyden suojelemiseksi ympäri maailman.
Haluamme lähteä kanssasi merille uudelleen ja teemme sen heti, kun hätätilanne on ohi.

VIIMEINEN PÄIVITYS 3. HEINÄKUUTA 2020.

 
   

LAIVA

 

PERUUTETUT RISTEILYT

 

VAHVISTETUT RISTEILYT

COSTA DELIZIOSA
14. elokuussa asti Alkaen 15. elokuussa
COSTA DIADEMA
15. elokuussa asti Alkaen 16. elokuussa
COSTA FASCINOSA
16. syyskuu asti Alkaen 17. syyskuu
COSTA FAVOLOSA
19. syyskuu asti Alkaen 20. syyskuu
COSTA FORTUNA
8. lokakuu asti Alkaen 9.lokakuu
COSTA LUMINOSA
15. elokuussa asti Alkaen 16. elokuussa
COSTA MAGICA
30. syyskuu asti Alkaen 1. lokakuu.
COSTA MEDITERRANEA
13. elokuussa asti Alkaen 14. elokuussa
COSTA PACIFICA
13. elokuussa asti Alkaen 14. elokuussa
COSTA SMERALDA
14. elokuussa asti Alkaen 15. elokuussa

HYVÄSTI COSTA VICTORIA

 

Kuten ehkä tiedätkin, Costa Crociere on sitoutunut ympäristöystävällisten risteilyjen kehittämiseen investoimalla vastuullisiin teknologioihin.

Costa Smeraldan (joka toimii nesteytetyllä maakaasulla), seuraavan Costa Toscanan (toimii myös nesteytetyllä maakaasulla) ja Costa Firenzen saapumisen myötä vahvistimme entisestään sitoutumistamme ympäristöystävällisyyteen.

Tämän uusiutumisprosessin tuloksena ilmoitimme äskettäin Costa Victorian myynnistä.

Valitettavasti kaikki risteilyt Costa Victorialla on peruttu eikä niitä ole enää saatavana. Onko sinulla vahvistettu varaus? Ei hätää, tarjoamme sinulle mielellämme vaihtoehdon.

Voit valita minkä tahansa yhtä pitkän tai lyhyemmän, viimeistään huhtikuussa 2022 alkavan risteilyn jollakin toisella laivastomme aluksella ja hyödyntää 10 %:n alennuksen, joka lasketaan seuraavan varaamasi risteilyn hinnasta.

Jos tämä ratkaisu ei vastaa tarpeitasi, jo maksamasi summa palautetaan ilman kuluja.

Asiakaspalvelustamme tai matkatoimistostasi otetaan pian yhteyttä lisätietojen antamiseksi ja avun tarjoamiseksi sinulle parhaan vaihtoehdon valitsemisessa.

Onko sinulla vahvistettu varaus yhdelle peruutetulle risteilylle?

Pitkäaikaisen maailmanlaajuiseen Covid-19-pandeemiaan liittyvän hätätilanteen ja suojatoimenpiteiden (jotka estävän toiminnan, kuten satamien sulkeminen ja ihmisten liikkumisrajoitukset) jatkamisen vuoksi Costa Cruises on päättänyt pidentää risteilyjensä vapaaehtoista keskeyttämistä. Kuten aiemmin ilmoitettiin, tällä hetkellä matkalla olevat risteilyt päättävät nykyisen reittisuunnitelmansa vain vieraiden ainoastaan vieraiden laivasta nousemisen ja kotiinpaluun mahdollistamiseksi. Costa Cruises ryhtyy toimenpiteisiin ilmoittaakseen asiasta matkatoimistoille ja asiakkaille, joihin muutokset vaikuttavat. He saavat hyvityksen, jonka summa vastaa yhtiön risteilystä laskuttamaa summaa.

Soita risteilyasiantuntijoillemme numeroon +358 (0)9 72 52 24 44  tai ota yhteys matkatoimistoosi saadaksesi lisätietoja.
Alla olevasta taulukosta saat tietoja peruutetuista risteilyistä.

FAQ

Mitkä ovat erityiset risteilyn lykkäysolosuhteet, joita Costa soveltaa tällä hetkellä? Costa tarjoaa sinulle ilmaisen lykkäyksen risteilylle.

Peruutusmaksuja ensimmäisestä risteilystä (paitsi lentomatkoista) ja juomapaketeista ei sovelleta. Kaikkien risteilylle varattujen lentojen peruutusmaksut ovat edelleen asiakkaan vastuulla.

Missä olosuhteissa hyödynnetään erityisiä matkallelähtöön liittyviä ehtoja?

Tämä aloite koskee elokuun risteilyjä, jotka on varattu ja vahvistettu 24. maaliskuuta 2020 mennessä. Sitä ei sovelleta taannehtivasti eikä sitä sovelleta jo peruutettuihin risteilyihin.

Kuinka voin hyödyntää uusia peruutusehtoja?

Muutos on tehtävä soittamalla Costa Cruisen puhelu- ja varauskeskukseen ja varaamalla samalla uusi risteily lähtöpäivänä 12 kuukauden kuluessa peruutetun risteilyn päivämäärästä. Uusi varaus tehdään hintaan, jota käytettiin uuden varauksen aikana, riippumatta ensimmäisessä varauksessa käytetyistä erikoishinnoista, eduista tai tarjouksista, tavanomaisten yleisten myyntiehtojen perusteella.

Voinko peruuttaa risteilyn toisen kerran?

Vain yksi päivämäärämuutos on sallittu varausta kohti. Mikäli äskettäin varattu risteily peruutetaan, peruutusmaksut on kuvattu Costa Cruisen yleisissä myyntiehdoissa.