Vuosipäiväristeily

70 vuotta historiaa risteilyllä. Tapahtuma, joka jää mieleen

Costan ensimmäisen 70 vuoden juhlistamiseksi kaikki vuoden 2018 risteilyt ovat erityisiä ja ainutlaatuisia.
Costa Clubin risteily tulee olemaan ”kaikkien aikojen risteily”: mitä mahtavin, hauskin ja täynnä yllätyksiä ja jännitystä.

Costa Pacifica, 14. toukokuuta 2018
Espanja, Ranska ja Malta, 12 päivää – 11 yötä


VARAA NYT

Uusi matkareitti

Uusi matkareitti ”Mare Nostron” helmien välillä. Italian kauneimmat paikat, kuten Sorrenton kaupunki, jossa juhlinta ei lopu koskaan, Provencen ja Maltan kaltaiset luonnonihmeet – kaikki, minkä ansiosta voit nauttia kevään ihanuudesta!

Muistolaatikko

Yhdessä avaamme vuonna 2013 suljetun Muistolaatikon, josta löytyy historiallisia valokuvia ja viestejä. Lisäksi vihimme käyttöön uuden, joka avataan vuonna 2023. Ryhdy etsimään esinettä, joka parhaiten kertoo risteilykokemuksestasi, ja tuo se mukanasi alukselle!

Ikimuistoiset maut

Joka päivä voit nauttia yhdestä niistä ruokalajeista, jotka ovat päässeet ruokalistojen historiaan. Näin juhlistamme vuosikymmen vuosikymmeneltä ensimmäistä 70 vuottamme! Keittiömestarimme Bruno Barbieri ”allekirjoittaa” risteilymme herkullisen ruokalistan!

Erityisvieraat

Tällaisessa tapahtumassa erityisvieraamme huomataan varmasti: valmistaudu tapaamaan aluksemme henkilökunnan historialliset jäsenet. Ja antamaan raikuvat suosionosoitukset: erityisvieraamme tekee historiaa yhdellä unohtumattomalla show’lla.

Haasteet jäsenten välillä

Tällä kertaa Clubien välisissä kilpailuissamme pääset haastamaan historiaamme, valokuvia ja videoita. Kuka tietää eniten?

Historia näytteillä

Tämä on tapahtuma, jossa voit ottaa ikimuistoisia valokuvia joka puolelta Costa Pacificaa. Isännöimme ainutlaatuisen valokuvanäyttelyn, jossa on näytteillä kuvia kuluneista 70 onnen vuodesta.

Ainutlaatuinen lahja

Risteilyn lopussa saamasi lahja on täysin ainutlaatuinen: arvokas esine, joka on omistettu juuri kaltaisillesi, jotka kokevat tämän elämyksen. Oletko utelias?

Etkö vielä ole jäsen?

Rekisteröityminen on helppoa, nopeaa ja antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää etuja ja erikoistarjouksia niin lomalla kuin kotonakin. Costa Clubin jäsenenä voit hyötyä erikoisalennuksista monilla risteilyillä sekä sinulle omistetusta C Magazine -lehdestä, joka on nyt verkossa!

Rekisteröidy nyt