Mahtavia etuja ja erityistä hemmottelua, joka päivä

Costa Club on klubi niille, jotka nauttivat Costan kanssa matkustamisesta, sekä jokaiselle, joka harkitsee ensimmäistä risteilyään. Kaikilla jäsenillä on oikeus etuihin ja ainutlaatuisiin kokemuksiin, joiden määrä vain kasvaa kullakin lomalla!

Lukuisat sinulle suunnitellut edut

Costa Clubin jäsenenä nautit heti lukuisista eduista, jotka lisääntyvät asteittain. Jopa 20 %:n erikoisalennukset monista lähdöistä ja oma blogi, C-lehti. Kun olet aluksella, sinua odottavat lahjat, etuoikeudet, yllätykset ja muut alennukset!

Kuusi ylellistä klubia

Ambrasta Perla Diamanteen on kuusi Club-tasoa. Uskollisuutesi palkitaan konkreettisesti: mitä enemmän risteilyjä teet, sitä enemmän huomiota saat.

Alennukset jopa 20 %

Laaja valikoima etuoikeutettuja lähtöjä! Tämä tarkoittaa, että Club Costan jäsenenä olet oikeutettu jopa 20 %:n alennukseen risteilyn hinnasta, riippuen Club-jäsenyydestäsi. Kirjaudu sisään saadaksesi selville, mitä alennuksia sinulla on käytettävissäsi.

Costa Club palkitsee sinut mahtavilla uutisilla

Uuden All-Inclusive-hinnan ansiosta, mikä tarkoittaa, että voit lähteä huoletta matkaan, Costa Club-pisteiden kertymissääntö on muuttumassa.

1. tammikuuta 2019 alkaen pisteesi tuplataan tai jopa triplataan, kun valitse All-Inclusive-matkan riippuen siitä, miten ajoissa varaat

lomasi. Sviitissä matkustamisesta saat vieläkin enemmän bonuksia! Näin se toimii: 

 

 

  ALL-INCLUSIVE-HINTA   DELUXE-HINTA
VARAUS  SISÄHYTTI

pisteet jokaiselta risteilypäivältä

ULKOHYTTI

pisteet jokaiselta risteilypäivältä

HYTTI PARVEKKEELLA

pisteet jokaiselta risteilypäivältä

  SVIITIT

pisteet jokaiselta risteilypäivältä

Alle 90 päivää lähdön jälkeen 100 150 175   450
90–360 päivää lähdön jälkeen 200 300 350  
Yli 360 päivää lähdön jälkeen 300 450 525   600

 

 

 

MUUT SÄÄNNÖT PISTEIDEN KERTYMISESTÄ SÄILYVÄT VOIMASSA
 

ALUKSELLA KÄYTETYT PISTEET: 2 pistettä kutakin aluksella tai costacrociere.it-sivustolla ennen matkaa käytettyä euroa kohden

LENTOPISTEET: jopa 500 pistettä Costa-lennoista kertyneistä kuluista.

3 VUODEN VOIMASSAOLO: alkaen joka vuoden 15. kesäkuuta voimassa ovat vain edellisen kolmen vuoden aikana ansaitut pisteet.

POISSULJETUT HINNAT: Basic-hinnalla tai muilla tarjoushinnoilla ja/tai erikoisalennuksilla ostetuista risteilyistä ei kerry risteilypisteitä. Jäsenet, jotka varaavat ryhmähinnalla, saavat risteilypisteitä valitsemansa hytin perusteella; pisteitä ei voi kaksin- tai kolminkertaistaa, vaikka varaus tehtäisiinkin etukäteen. Kannustuspisteet ja risteilyryhmät eivät kerrytä risteilypisteitä.

Costa Clubin yleiset ehdot (English version)

Tarjouskampanjat vain jäsenille

Harkitsetko ensimmäistä risteilyäsi?

Liity Costa Clubiin: 5 %:n alennus useista valikoiduista risteilyistä juuri sinulle.