Risteilysi televiestintä, aina yhteydessä

Pysy yhteydessä maailmaan myös merellä internetpalveluiden, Wi-Fin ja puhelimen avulla

Mikään ei ole parempaa kuin ottaa lomasi aikana upea kuva, jonka voit sitten jakaa heti ystäviesi kanssa sosiaalisessa mediassa: ota siis mukaasi älypuhelimesi, tablettisi tai kannettava tietokoneesi.


Laivan Wi-Fi-yhteydellä (tai Internet Pointin tietokoneilla) voit myös pitää yhteyttä töihin – jos he eivät pärjää ilman sinua – ja lukea uusimmat sähköpostit.

Sen jälkeen tunnet todellakin olevasi lomalla.

INTERNETPALVELU
Jokaisella laivaston aluksella on tarjolla internetsatelliittiyhteys ympäri vuorokauden. Voit yhdistää laivan Wi-Fi-yhteyteen tai käyttää Internet Pointia.
Voit yhdistää laivan Wi-Fiin henkilökohtaisella tietokoneellasi, iPadilla, iPhonella, älypuhelimella tai Internet Pointin tietokoneilla. Käyttöohjeet ja palvelumaksut ovat saatavilla laivalla. Voit käyttää internetiä yhdellä laitteella kerrallaan, ja palvelu veloitetaan suoraan Costa-kortiltasi.


INTERNET POINT
Jos haluat käyttää Internet Pointin tietokoneita, käytä vain Costa-korttiasi tai noudata manuaalisen sisäänkirjautumisen ohjeita. Tietokoneessa ei ole Microsoftin sovelluksia eikä sillä voi yhdistää henkilökohtaisiin laitteisiin, kuten digitaalisiin kameroihin. Sille ei myöskään voi ladata ohjelmia. Internet Pointissa on saatavilla jopa tulostimia (palvelusta veloitetaan).


WI-FI
Wi-Fi on saatavilla laivan julkisilla alueilla ja hyteissä. Muista vahvistaa iPadisi, iPhonesi tai älypuhelimesi yhteysasetus ennen kuin kirjaudut sisään, jotta laivan Wi-Fi-yhteys toimisi paremmin. Suosittelemme, ettet lataa videoita tai suuria tiedostoja. Automaattiset tietokoneen, iPadin ja älypuhelinten päivitykset vaikuttavat yhteyden kestoon, nopeuteen ja hintaan. Laitteillasi saattaa usein olla aktiivisia prosesseja ja ohjelmia, joista et ole tietoinen. Suosittelemme, että poistat ohjelmat käytöstä (ei virustentorjuntaa), kun käytät internetiä, sillä ne saattavat hidastaa selausta ja vaikuttaa hintaan merkittävästi.


Datapaketti
Täydellinen paketti, jos haluat surffata satunnaisesti, tarkistaa sähköpostisi tai julkaista päivityksiä sosiaaliseen mediaan. Se sallii rajattoman internetin käytön, kunnes prepaid-datamäärä saavutetaan. Vaihtoehtoja on monia, 250 Mt – 3 Gt välillä.


Sosiaalinen paketti
Lomailijoille, joille sosiaaliset verkostot, chatit tai kuvien jakaminen ystävien kanssa on elintärkeä asia. Hinta on alkaen 5 € per päivä, ja se sisältää seuraavat sosiaaliset verkostot ja palvelut: Facebook, Facebook Messenger, Twitter, WhatsApp, Threema, Snapchat, Googleplus, Instagram, Pinterest, Tumblr, Xing, LinkedIn. Voit ostaa sen yhdeksi päiväksi tai koko risteilyn ajaksi.


Voit myös valita internetin selaamisen ”käytön mukaan”, jolloin hinta on alkaen 0,25 €/min. Tilin luomismaksu on 3 € (kertaluontoinen maksu).
Muista, että tilin yhteydellä voidaan käyttää vain yhtä laitetta kerrallaan.

3G
Kaikkien laivojen järjestelmät tukevat 3G-teknologiaa. Data roaming -maksut voivat olla erittäin korkeita, joten suosittelemme, että keskustelet puhelinpalvelujesi tarjoajan kanssa ennen lähtöä. Satelliittisignaali saattaa vaihdella merkittävästi huonon sään tai meriolosuhteiden sekä luonnollisten esteiden takia. Siksi yhteys on hitaampi kuin maalla, eikä se ole välttämättä aina saatavilla. Muilla laivoilla ainoa tapa yhdistää älypuhelimesi tai tablettisi internetiin on Wi-Fi-yhteys.


VIESTINTÄPALVELUT
Laivalla on satelliittipuhelinjärjestelmä, jonka avulla voit soittaa suoraan hytistäsi, kun laiva on merellä. Puhelut veloitetaan tililtäsi. Voit soittaa laivalle maista, ja operaattori siirtää puhelun sitten pyytämällesi henkilölle.

Laiva tarjoaa myös GSM-yhteyden matkapuhelimille, joten voit soittaa tai lähettää viestejä kansainvälisellä roamingyhteydellä.

Kun yhdistät laivan GSM-yhteyteen, puhelimessasi näkyy "laivan nimi", "901.12" tai "TELENOR MARITIME/MCP" (MCP:lle), TIM@SEA, 901 26 tai NOR 26 (Telecomille). GSM sammuu automaattisesti, kun laiva saapuu satamaan.

Sinun kannattaa ottaa yhteyttä puhelinpalvelujesi tarjoajaan ennen lähtöä, sillä kansainvälisten puheluiden kustannukset saattavat olla erittäin korkeita, eivätkä ne yleensä sisälly puhelinyritysten tarjoamiin paketteihin.

FAKSI
Jos haluat lähettää laivalta faksin, ota yhteyttä Front Officeen saadaksesi lisätietoa (maksullinen palvelu).

 

Oletko jo tehnyt varauksen?

Siirry suoraan MyCostaan ja muokkaa risteilyäsi.