Palvelut

Costa-risteilyn oleellisimpia osia ovat matkustajille tarjotut laadukkaat palvelut ja kaikki mahdolliset mukavuudet. Autamme sinua laivaannoususta lopulliseen kohteeseen asti.

Oletko varannut jo risteilysi, mutta et tiedä, miten valmistautua lähtöön? Älä huolehdi: tässä osiossa on joitakin hyödyllisiä tietoja, ja jos ne eivät riitä, Costan henkilökunta on aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi. Miten laivaannousu toimii, mitä matkalaukkuun kannattaa pakata ja miten voit viestiä kotiin jäävien läheistesi kanssa ovat joitakin aiheita, joista meiltä kysytään usein. Jos sinulla on muita kysymyksiä, tutustu usein kysyttyihin kysymyksiimme.

Internet ja puhelinpalvelut

Jos haluat surffailla huoletta, osta Wi-Fi-paketti! Wi-Fi on saatavilla laivan julkisilla alueilla ja hyteissä. Voit jakaa lomakuvasi ystäviesi kanssa, jotta hekin rohkaistuisivat lähtemään risteilylle.

Matkalaukkusi

Mietitkö, mitä sinun kannattaa pakata? Älä huolehdi! Me annamme sinulle vinkkejä siitä, mitä sinun kannattaa pakata mukaan, mitä kannattaa jättää kotiin ja mitä löydät laivaltakin, tehokkaasta ja joka päivä saatavilla olevasta pesulapalvelusta alkaen.

Vaatteet

Costa-lomasi jokainen päivä, jokainen ilta, jokainen retki ja urheilutapahtuma, muista tapahtumista ja kokemuksista puhumattakaan, vaatii sopivan asun. Oletko unohtanut jotakin? Laivoillamme on laajat ostosalueet, joista löydät varmasti kaiken, mitä ehkä unohdit.