Teen Club

Category One
Sisältyy
Teinit voivat viettää risteilyn kaltaistensa seurassa ympäristössä, joka on täynnä hauskanpitoa, ja jota valvovat Costan henkilökunnan jäsenet.

Hauskanpito kuuluu kaikille. Siksi teineillä (12–17-vuotiailla) on oma Teen Clubinsa, joka on jaettu kahteen ikäryhmään: Teen Club Junior (12–14-vuotiaat) ja Teen Club (15–17-vuotiaat). Nämä ikäryhmät auttavat saamaan uusia ystäviä, ja lapsesi voi nauttia lomastaan täysin rinnoin. Mukana on monia hauskoja tapahtumia. Suosituimpien joukossa ovat tanssi- ja musiikkitunnit, urheiluturnaukset, allasbileet keskiyön pulahduksella, diskoleikit ja teemaillalliset.

Elämä laivalla

Elämä laivalla

Oli unelmien lomasi millainen tahansa, on Costa Cruisesilla kaikille sopivia tarjouksia ja aktiviteetteja. Nouse laivaan ja löydä ne kaikki!

Ravintola Tutti a Tavola

Sisältyy

Näköalat meren yli ja seurana pienet matkakumppanisi - ensimmäinen perheille omistettu ravintola. Mukavasti sisustetusta ja kauniin ulkoasun omaavasta ravintolasta on näkymät meren yli, ja se sijaitsee vain pienen matkan päässä Luna Parkista.

Äänettömät juhlat

Sisältyy

Uima-altaassa voit kääntää kuulokkeiden volyymin kovalle ja heittäytyä tanssiin… aivan äänettömästi. Haluamasi musiikki, kenen kanssa tahansa, sisäaltaan tähtien alla: juhlat odottavat sinua!