Squok Club

Category One
Sisältyy
Animazione per bambini a bordo delle navi Costa Crociere 2

Squok Club on miniklubi yli 3-vuotiaille lapsille, jotka ovat jo suhteellisen itsenäisiä (eivät enää käytä vaippoja). Se ei ole koulu eikä lastenvahtipalvelu, se on viihdettä!

Lapsillasi ei ole koskaan tylsää hetkeä Costa-risteilyllä. Voit siis itse rentoutua, kuten lomalla kuuluukin! Juhlien, allasleikkien, herkullisten välipalojen, tanssin ja miniturnausten välillä ei ole hetkenkään taukoa. Costan viihdetiimi tietää, miten lasten mielenkiintoa pidetään yllä monilla stimuloivilla tapahtumilla. Risteilyn aikana Squok Club on jaettu ikäluokkien mukaan: Mini on tarkoitettu 3–6-vuotiaille ja sen tapahtumat ovat Pipsa Possu -teemaisia, kun taas Maxi-klubi on tarkoitettu 7–11-vuotiaille lapsille. Kaikki voivat siis pitää hauskaa ystäviensä kanssa. Lapsille tarjotun viihteen paras puoli on se, että se on auki koko päivän (9.00–0.00), joten nuorimmat turistit voivat viihtyä lasten klubilla samalla, kun vanhemmat ovat retkellä tai nauttivat romanttisesta illallisesta. Useimmilla laivoilla Squok Club -alueella on vauva-allas, vesileikkejä, merirosvolaiva ja linna.

Elämä laivalla

Elämä laivalla

Oli unelmien lomasi millainen tahansa, on Costa Cruisesilla kaikille sopivia tarjouksia ja aktiviteetteja. Nouse laivaan ja löydä ne kaikki!