Monitoimiurheilukenttä

Category One
Sisältyy
Risteilijällä on moneen urheilulajiin sopivia kenttiä jalkapalloa, lentopalloa, koripalloa ja tennistä varten.

Jos rakastat joukkueurheilua, kisaile ystävien ja muiden vieraiden kanssa moneen urheilulajiin sopivilla kentillä ja alueilla. Osallistu viihdetiimimme järjestämiin tapahtumiin, jotka ovat täydellinen tapa pysyä kunnossa ja pitää samalla hauskaa. Tai rentouta lihaksiasi ohjaajiemme pitämillä joogatunneilla. Edistäjät ja ohjaajat saavat jopa laiskimukset sitoutumaan erinomaisella ammattitaidollaan ja innostuneisuudellaan, ja he saavat sinut hymyilemään jokaisen uuden urheilukokemuksen myötä! Costan avulla voit nauttia fyysisestä aktiivisuudesta myös maalla: retkillä voit kokeilla vesiurheilua, pyöräilyä ja vaellusta. Kuntoilu voi olla myös osa lomaasi.

Elämä laivalla

Elämä laivalla

Oli unelmien lomasi millainen tahansa, on Costa Cruisesilla kaikille sopivia tarjouksia ja aktiviteetteja. Nouse laivaan ja löydä ne kaikki!

Ravintola Tutti a Tavola

Sisältyy

Näköalat meren yli ja seurana pienet matkakumppanisi - ensimmäinen perheille omistettu ravintola. Mukavasti sisustetusta ja kauniin ulkoasun omaavasta ravintolasta on näkymät meren yli, ja se sijaitsee vain pienen matkan päässä Luna Parkista.

Äänettömät juhlat

Sisältyy

Uima-altaassa voit kääntää kuulokkeiden volyymin kovalle ja heittäytyä tanssiin… aivan äänettömästi. Haluamasi musiikki, kenen kanssa tahansa, sisäaltaan tähtien alla: juhlat odottavat sinua!