Erikoisruokavaliot

Category One
Sisältyy
Diete speciali a bordo di nave Costa

Loman nautinto on tarjolla myös ruokalajeissa, jotka sopivat keliaakikoille, allergikoille, kasvissyöjille ja vegaaneille, mausta ja luovuudesta tinkimättä.

Jos ruokavaliosi on gluteeniton keliakian vuoksi, huolehdit hypoglykemian mahdollisuudesta diabeteksesi takia tai olet allerginen jollekin, voit silti nauttia Costa-loman makuelämyksistä. Jos olet kasvissyöjä tai vegaani, voimme tarjoilla juuri sinulle valmistettuja ruokalajeja. Erikoisruokalistat ovat saatavilla ravintoloissa ja ne on huomioitu aamiaisella, lounaalla ja illallisella – tai voit halutessasi tuoda omia tuotteitasi, joista Costa-kokit tekevät herkullisia aterioita. Silloinkin, kun lähdet retkelle, voit pyytää mukaasi eväspakkauksen, joka sopii tarpeisiisi. Mukaudumme siis mielellämme näihin erikoispyyntöihin: kerro niistä meille kuitenkin varauksen aikana. Nauti lomastasi ruokavaliostasi tinkimättä!

Jos haluat lisätietoa, käy kohdassa Hyödyllistä tietoa

Elämä laivalla

Elämä laivalla

Oli unelmien lomasi millainen tahansa, on Costa Cruisesilla kaikille sopivia tarjouksia ja aktiviteetteja. Nouse laivaan ja löydä ne kaikki!