Erikoisruokavaliot

Category One
Sisältyy

Loman nautinto on tarjolla myös ruokalajeissa, jotka sopivat keliaakikoille, allergikoille, kasvissyöjille ja vegaaneille, mausta ja luovuudesta tinkimättä.

Jos ruokavaliosi on gluteeniton keliakian vuoksi, huolehdit hypoglykemian mahdollisuudesta diabeteksesi takia tai olet allerginen jollekin, voit silti nauttia Costa-loman makuelämyksistä. Jos olet kasvissyöjä tai vegaani, voimme tarjoilla juuri sinulle valmistettuja ruokalajeja. Erikoisruokalistat ovat saatavilla ravintoloissa ja ne on huomioitu aamiaisella, lounaalla ja illallisella – tai voit halutessasi tuoda omia tuotteitasi, joista Costa-kokit tekevät herkullisia aterioita. Silloinkin, kun lähdet retkelle, voit pyytää mukaasi eväspakkauksen, joka sopii tarpeisiisi. Mukaudumme siis mielellämme näihin erikoispyyntöihin: kerro niistä meille kuitenkin varauksen aikana. Nauti lomastasi ruokavaliostasi tinkimättä!

Jos haluat lisätietoa, käy kohdassa Hyödyllistä tietoa

Elämä laivalla

Elämä laivalla

Oli unelmien lomasi millainen tahansa, on Costa Cruisesilla kaikille sopivia tarjouksia ja aktiviteetteja. Nouse laivaan ja löydä ne kaikki!

Ravintola Tutti a Tavola

Sisältyy

Näköalat meren yli ja seurana pienet matkakumppanisi - ensimmäinen perheille omistettu ravintola. Mukavasti sisustetusta ja kauniin ulkoasun omaavasta ravintolasta on näkymät meren yli, ja se sijaitsee vain pienen matkan päässä Luna Parkista.

Äänettömät juhlat

Sisältyy

Uima-altaassa voit kääntää kuulokkeiden volyymin kovalle ja heittäytyä tanssiin… aivan äänettömästi. Haluamasi musiikki, kenen kanssa tahansa, sisäaltaan tähtien alla: juhlat odottavat sinua!