Uima-allas ja poreallas

Category One
Sisältyy
Kansialtaat ovat täynnä tapaamisia ja viihdettä, ja siellä voit tavata uusia ystäviä ja nauttia drinkeistä. Costa-laivan altaat ovat kaiken hauskanpidon keskellä. Siellä sinua viihdytetään pelein ja tanssein päivän aikana ja illalla suosituimmilla tapahtumilla, kuten valkoisilla juhlilla, jossa voit rokata musiikin tahtiin. Altailla voit myös nauttia merenrantatyylisestä lounaasta, ja lapsesi viettävät siellä suunnattoman paljon aikaa. Hengenpelastajat ovat aina valppaina, joten voit itse rentoutua vaikka porealtaassa. Altaat ovat strategisissa paikoissa, joten näet joko meren tai uima-allasalueet, tai voit vaikka nauttia auringonlaskusta cocktailin ja uusien ystävien seurassa samalla, kun vesi hieroo hellävaroen kehoasi.

Elämä laivalla

Elämä laivalla

Oli unelmien lomasi millainen tahansa, on Costa Cruisesilla kaikille sopivia tarjouksia ja aktiviteetteja. Nouse laivaan ja löydä ne kaikki!

Ravintola Tutti a Tavola

Sisältyy

Näköalat meren yli ja seurana pienet matkakumppanisi - ensimmäinen perheille omistettu ravintola. Mukavasti sisustetusta ja kauniin ulkoasun omaavasta ravintolasta on näkymät meren yli, ja se sijaitsee vain pienen matkan päässä Luna Parkista.

Äänettömät juhlat

Sisältyy

Uima-altaassa voit kääntää kuulokkeiden volyymin kovalle ja heittäytyä tanssiin… aivan äänettömästi. Haluamasi musiikki, kenen kanssa tahansa, sisäaltaan tähtien alla: juhlat odottavat sinua!