Italialaiset tuotemerkit

Category One
Sisältyy
Italialainen tyylitaju on aina läsnä Costa-laivoilla, joka päivä ja jokaisessa tapahtumassa, baareissa sekä ravintoloissa, sillä niihin on valittu vain parhaimmat tuotteet ja tuotemerkit. Erinomaiset italialaiset, perinteiset ruoat, juomat, ainesosat ja tuotemerkit ovat osa Costan valikoimia, jotta risteilysi olisi täynnä tyyliä, makua ja laatua. Costa tekee yhteistyötä Illy-kahvin, Ferrari Spumanten, Aperolin ja monien muiden suurten tuotemerkkien kanssa, sillä jokainen baarissa vietetty hetki on sen arvoinen. Keittiö käyttää italialaisia, erinomaisia raaka-aineita, kuten oliiviöljyjä, Fassona-nautaa hampurilaisissa ja Selen juustomassaa laivalla valmistettua mozzarellaa varten. Barilla-pasta on ensimmäisen ruokalajisi kuningatar. Jäätelö on Agrimontanaa, suklaa Gobinoa ja leivokset Biasettoa, jotta risteily olisi aina miellyttävän makea.

Elämä laivalla

Elämä laivalla

Oli unelmien lomasi millainen tahansa, on Costa Cruisesilla kaikille sopivia tarjouksia ja aktiviteetteja. Nouse laivaan ja löydä ne kaikki!

Ravintola Tutti a Tavola

Sisältyy

Näköalat meren yli ja seurana pienet matkakumppanisi - ensimmäinen perheille omistettu ravintola. Mukavasti sisustetusta ja kauniin ulkoasun omaavasta ravintolasta on näkymät meren yli, ja se sijaitsee vain pienen matkan päässä Luna Parkista.

Äänettömät juhlat

Sisältyy

Uima-altaassa voit kääntää kuulokkeiden volyymin kovalle ja heittäytyä tanssiin… aivan äänettömästi. Haluamasi musiikki, kenen kanssa tahansa, sisäaltaan tähtien alla: juhlat odottavat sinua!