Kuntosali

Category One
Sisältyy
Jos olet urheilullinen, voit pitää itsesi kunnossa kuntosalilla, jossa on uusimmat välineet ja suuret ikkunat merinäkymällä. Juokse juoksumatolla tai tee tavallinen treenisi samalla, kun ihailet suunnatonta edessäsi olevaa merta, joka lisää hyvinvoivaa tunnetta ja inspiroi sinua parantamaan suorituskykyäsi. Costa-kuntosaleissa on modernit laitteet, jotka kutsuvat sinut pitämään itsesi kunnossa, vaikka joskus laiskottaisikin. Voit myös pyytää ohjeistusta personal trainerilta tai ottaa osaa ryhmäspinningtunteihin sekä rentouttaviin jooga- ja pilatestunteihin. Miksi et pitäisi itseäsi hyvässä kunnossa myös lomalla?

Elämä laivalla

Elämä laivalla

Oli unelmien lomasi millainen tahansa, on Costa Cruisesilla kaikille sopivia tarjouksia ja aktiviteetteja. Nouse laivaan ja löydä ne kaikki!

Ravintola Tutti a Tavola

Sisältyy

Näköalat meren yli ja seurana pienet matkakumppanisi - ensimmäinen perheille omistettu ravintola. Mukavasti sisustetusta ja kauniin ulkoasun omaavasta ravintolasta on näkymät meren yli, ja se sijaitsee vain pienen matkan päässä Luna Parkista.

Äänettömät juhlat

Sisältyy

Uima-altaassa voit kääntää kuulokkeiden volyymin kovalle ja heittäytyä tanssiin… aivan äänettömästi. Haluamasi musiikki, kenen kanssa tahansa, sisäaltaan tähtien alla: juhlat odottavat sinua!