Mozzarella Goccialatte

Category One
Sisältyy
Monilla Costa-laivoilla on pieniä meijereitä, joissa on parhaat juustomassat, tietotaidot ja maitotuoteartesaanit.

Voit nauttia mozzarellasta, burratasta, puhvelinjuustosta, scamorzasta ja monista muista juustoista pizzassasi tai Goccialatten ruokalistan herkullisissa annoksissa, jotka on luotu korostamaan suoraan meijeristä tulleen tuotteen tuoreutta. Tämä aloite toteutettiin yhdessä italialaisen tuotemerkin, Latteria del Curatinon, kanssa. Se luotiin molempien Campaniasta kotoisin olevien yritysten synergian pohjalta: Comatin (yksi menestyksekkäimmistä maitotuoteteollisuuden laitosten ja laitteiden tuotantoratkaisuista) sekä maitotila Podere dei Leonin (DOP-merkityn puhvelimozzarellan valmistaja). Perusainesosana toimii lehmän- ja puhvelinmaitoon perustuvat juustomassat Selen tasangoilta. Aitoa, täysin italialaista ylivertaisuutta suoraan pöytääsi.

Elämä laivalla

Elämä laivalla

Oli unelmien lomasi millainen tahansa, on Costa Cruisesilla kaikille sopivia tarjouksia ja aktiviteetteja. Nouse laivaan ja löydä ne kaikki!

Ravintola Tutti a Tavola

Sisältyy

Näköalat meren yli ja seurana pienet matkakumppanisi - ensimmäinen perheille omistettu ravintola. Mukavasti sisustetusta ja kauniin ulkoasun omaavasta ravintolasta on näkymät meren yli, ja se sijaitsee vain pienen matkan päässä Luna Parkista.

Äänettömät juhlat

Sisältyy

Uima-altaassa voit kääntää kuulokkeiden volyymin kovalle ja heittäytyä tanssiin… aivan äänettömästi. Haluamasi musiikki, kenen kanssa tahansa, sisäaltaan tähtien alla: juhlat odottavat sinua!