Etkö ole koskaan ollut risteilyllä?

Tutustu loman makuihin merellä
  • Unelmakohteita ympäri maailmaa
  • Hytit, mukavat keitaanne
  • Viihdettä aikuisille ja lapsille
  • Loistava gastronomia
  • Loistava gastronomia
  • Sinulle räätälöityjä retkiä

Kun olet lomalla, olet rauhallisempi, rennompi ja hymyilet enemmän, mutta vain Costa-risteilyllä onnesi moninkertaistuu, sillä näet sen rakastamiesi ihmisten kasvoilla, ystävien hymyissä sekä lasten silmissä.

Hyttisi: rentoutumispaikkasi merellä

Costa-risteilyllä hyttisi on mukavuuden keidas. Sviitti ulkoisella ja sisäisellä parvekkeella: hyttimme tarjoavat tarkkaa ja tervetulleeksi toivottavaa palvelua ja päivittäin muuttuvia merimaisemia, eikä sinun tarvitse silti luopua oman kotisi mukavuuksista.

Viihdettä aina vain

Urheilua, pelejä ja kilpailuja, musiikkia sekä esityksiä. Valinnanvaraa riittää Costa-laivoilla jopa liiallisuuksiin asti. Paikallisen musiikin viehätysvoima: tanssi risteilymme kohdemaiden rytmien tahtiin, jotta opit niistä enemmän.

Maa ja sen ruoka

Makeaa, suolaista, kasvista tai gluteenitonta, pelkkiä laadukkaita ainesosia erilaisiin tarpeisiin. Tutustu vierailukohteidesi tyypillisiin ruokalajeihin ja kokki Barbierin ruokalistaan, jos haluat unohtumattoman upeita makukokemuksia.

Suurin kelluva kylpylä

Joogatunti kannella vai virkistävä hieronta? Uusi kampaus vai energiaa lisäävä turkkilainen kylpy? Muuta Costa-risteilysi hyvinvointimatkaksi.

Sinulle suunnitellut retket

Tutustu uusia paikkoja joka päivä ja päätä, mitä haluat nähdä. Shoppailusta laitesukellukseen ja 4x4-retkestä opastettuun museokäyntiin.

Valmiina lähtöön?

Lähdön aika: pakataan laukut!

Matkalaukkusi pakkaaminen on jokaisen loman paras ja pahin osuus. Erityisesti, jos tämä on ensimmäinen risteilysi. Jotta voimme auttaa sinua päättämään, mikä on tarpeen ja mikä ei, olemme tehneet pienen oppaan ”täydellistä matkalaukkua” varten.

Etkö ole vielä jäsen?

Rekisteröityminen on helppoa ja nopeaa! Pääset etujen maailmaan niin kotona kuin lomallakin. CostaClub-jäsenenä voit hyödyntää monien lähtöjen erikoistarjoukset ja saat juuri sinulle omistetun lehden, joka on nyt saatavilla myös verkossa!