Eksklusiivinen rantaklubi

Category One
maksusta
Category Two
Eksklusiivinen
Eksklusiivinen rantaklubi on todellinen keidas asiakkaille, jotka haluavat vain parasta. Eksklusiivinen alue mahdollistaa erittäin nautinnollisen auringonpalvonnan ja rentoutumisen. Alue on laivan rajoitetulla alueella rauhallisessa paikassa, joten sen yksityisyys soveltuu kaikille, jotka haluavat Costa-lomaltaan mahdollisimman tehokasta rentoutumista. Täällä voit kaikessa rauhassa lukea kirjaa, keskustella tai kuunnella lempimusiikkiasi. Puheensorina ei häiritse sinua, kun nautit matkasi parhaista osista Costa-henkilökunnan hellimänä.

Elämä laivalla

Elämä laivalla

Oli unelmien lomasi millainen tahansa, on Costa Cruisesilla kaikille sopivia tarjouksia ja aktiviteetteja. Nouse laivaan ja löydä ne kaikki!

Club-ravintola

maksusta
Eksklusiivinen
Yksityinen ja eksklusiivinen alue, jossa hienostuneemmat ruokapöydän nautinnot ovat valokeilassa. Ne tarjoillaan virheettömän palvelun kera.

Wine Bar Ferrari

maksusta
Eksklusiivinen

Wine Bar Ferrari on tyylikäs Costa-risteilylaivan nurkkaus, jossa voit siemailla erinomaista italialaista kuohuviiniä.

Samsara Spa -alue

maksusta
Eksklusiivinen

Samsara Spa on aito kylpyläalue, joka on keskittynyt hyvinvointiin ja jossa voit rauhassa hemmotella itseäsi.

Kauneushoidot

maksusta
Eksklusiivinen
Kaikki, mitä vaadit kauneussalongilta: kasvonaamioita virkistämiseen ja kiinteyttämiseen, ihokarvojen poistoa ja manikyyrejä.

Hieronta

maksusta
Eksklusiivinen
Hieronnan muinaista taitoa on aina käytetty kehon rentouttamiseen ja hoitamiseen. Rentoutumisesi on entistäkin parempaa Costa-laivalla.

Show teatterissa

Sisältyy
Eksklusiivinen

Jännittävä ja kiinnostava show, joka sopii niin nuorille kuin vanhemmillekin, jokaisena iltana!