Viihde

Laivalla on tarjolla tuhansia hauskanpitomahdollisuuksia. Costalla italialaisesta show-asenteesta tulee taidetta, kun esitykset ja toiminnat ovat aina erilaisia: sinun tarvitsee vain valita sinulle sopivin.  Muusikot, akrobaatit, taikurit, miimikot ja yhtyeet ovat valmiina auttamaan sinua ottamaan selvää siitä, miten monessa muodossa esityksiä on laivalla tarjolla, jotta voit kokea unohtumattomia hetkiä matkasi aikana. Esimerkiksi teatterissa artistit saavat sinut nauramaan, unelmoimaan ja kokemaan erilaisia tunteita, kun taas lapsille on tarjolla kiinnostavaa viihdettä. Risteilyn tärkeimpiä hetkiä ovatkin ne, kun laulajat, DJ:t ja tanssijat esiintyvät laivan eri baareissa ja loungeissa. Voit olla itsekin tähti, jos otat osaa kykykilpailuumme The Voiceen.

   

Ainutlaatuisia elämyksiä laivalla

The Voice of the Sea

Oletko valmis risteilyn tähdeksi? Maailman suosituin kykyjenetsintäshow on nyt yksi Costa-laivojen esityksistä.

Pipsa Possu

Pipsa Possu iloisine ystävineen on mukana Costa-laivoilla ja valmiina toivottamaan lapsesi tervetulleeksi omaan ainutlaatuiseen tyyliinsä.

Pyjamasankarijuhlat

Näitä juhlia lapset eivät halua jättää väliin!Värikkäitä naamioita, pelejä, pikkupurtavaa ja tilaisuus tavata kolme öisin liikkuvaa sankariamme. Syyskuuhun saakka Costa Diadema ja Costa Pacifica.