Juomapaketit

Sinun ei tarvitse huolehtia lomallasi mistään! Siksi Costa tarjoaa joitakin juomapaketteja. Ne ovat käytännöllisiä ja tarpeet tyydyttäviä, jotta voit juhlia rennosti sopivaan hintaan.

Risteilyllä ei voi koskaan tietää, milloin haluat skoolata urheilumenestyksen tai uuden ystävyyden kunniaksi. Valitsemastasi paketista riippuen voit nauttia rajattomasta määrästä alkoholijuomia tai alkoholittomia juomia aterioiden yhteydessä tai pitkin päivää. Costa-risteilyn mukavuudet on tarkoitettu kaikille, niin aikuisille kuin lapsillekin.

Skoolataan hauskanpidolle!

Pranzo & Cena

Lounas ja illallinen (yli 18-vuotiaat) Tämä on oikea paketti oikeaan hintaan niille, jotka haluavat siemailla lasin viiniä tai nauttia kylmästä oluesta aterian yhteydessä. Voit nauttia rajoittamattomasta viini-, olut- ja virvoitusjuomavalikoimasta lasi kerrallaan lounaalla ja illallisella.

 

alkaen 20 € per henkilö per päivä

Hinnat vaihtelevat vuodenajan ja laivan mukaan. Paketin ostaminen on suunniteltu niin, että se sopii kaikille yhden hytin vieraille. Ilmoitettu hinta sisältää 15 % palvelumaksun.

 

 

Pranzo & Cena Giovani

(4–17-vuotiaat) Myös nuorimmat vieraamme voivat nauttia monipuolisesta juomavalikoimasta, joka sisältää teini-ikäisten suosikit ja kivennäisveden lasi kerrallaan, erittäin huokeaan hintaan kaikilla ravintola- ja buffet-aterioilla.

 

alkaen 10 € per henkilö per päivä

Paketin ostaminen on suunniteltu niin, että se sopii kaikille yhden hytin vieraille. Ilmoitettu hinta sisältää 15 % palvelumaksun.

 

 


Brindiamo

Kippis (yli 18-vuotiaat) Täydellinen paketti niille, jotka haluavat nauttia suosikkijuomansa parissa päivän mittaan. Kahvit ja cappuccinot, virvoitusjuomat sekä virkistävät oluet, suositut aperitiivit ja hyvä valikoima viinejä ja väkeviä alkoholijuomia.

 

alkaen 30 € per henkilö per päivä

Hinnat vaihtelevat vuodenajan ja laivan mukaan.

Ei sisällä kuuluisia merkkejä tai hyttisi minibaarin tuotteita. Paketin ostaminen on suunniteltu niin, että se sopii kaikille yhden hytin vieraille Ilmoitettu hinta sisältää 15 % palvelumaksun.

 

 

Più gusto

Enemmän makua (yli 18-vuotiaat) Tämä on oikea ratkaisu, jos nautit erityisesti cocktaileista. Virvoitusjuomien, viinin, oluen ja kahvin lisäksi Enemmän makua sisältää vähintään 34 erilaisen alkoholillisen tai alkoholittoman cocktailin, sekoitettujen juomien sekä jäisten juomien valikoiman pienestä lisämaksusta.

 

alkaen 35 €  per henkilö per päivä

Hinnat vaihtelevat vuodenajan ja laivan mukaan.

Ei sisällä kuuluisia merkkejä tai hyttisi minibaarin tuotteita. Paketin ostaminen on suunniteltu niin, että se sopii kaikille yhden hytin vieraille. Ilmoitettu hinta sisältää 15 % palvelumaksun.

 

 

Intenditore

Asiantuntija (yli 18-vuotiaat) Tämän paketin avulla voit kokeilla parhaita viinejämme hyväksyttävään hintaan. Rajaton juomien nauttiminen laseittain baarilistoiltamme aina 9 € hintaan asti. Voit nauttia myös kaikkia minibaarin juomia tai hyttiisi tarjoiltuja juomia.

 

alkaen 48 € per henkilö per päivä

Hinnat vaihtelevat vuodenajan ja laivan mukaan.

Paketin ostaminen on suunniteltu niin, että se sopii kaikille yhden hytin vieraille. Ilmoitettu hinta sisältää 15 % palvelumaksun.

 

 

Giovani

Nuoret henkilöt (4–17-vuotiaat) Myös nuorimmat vieraat voivat nauttia monista juomista laseittain pitkin päivää nautittuna. Se sisältää suosituimpia virvoitusjuomia, smoothieita, herkullista kaakaota turnauksen jälkeen nautittavaksi tai iltapäivän välipalan seuraksi.

 

alkaen 20 € per henkilö per päivä

Hinnat vaihtelevat vuodenajan ja laivan mukaan.

Paketin ostaminen on suunniteltu niin, että se sopii kaikille yhden hytin vieraille. Ilmoitettu hinta sisältää 15 % palvelumaksun.

 

Oletko jo tehnyt varauksen?

Siirry suoraan MyCostaan ja muokkaa risteilyäsi.

EHDOT:

 

Juomapaketit ovat henkilökohtaisia, niitä ei voi siirtää tai jakaa. Kaikkien saman hytin tai samalla varausnumerolla ja/tai yhdessä matkustavien vieraiden on ostettava sama paketti.

 

Paketit, jotka sisältävät alkoholijuomia, on varattu yli 18-vuotiaille vieraille (yli 21-vuotiaille Yhdysvalloissa). Ne sisältävät valikoiman alkoholillisia tai alkoholittomia juomia laseittain tarjoiltuna ja ovat kelvollisia myös saapumispäivänä. Kokonaisia viinipulloja tai väkevien alkoholijuomien pulloja ei tarjoilla. Minibaarin, hyttipalvelun tai tunnettujen merkkien tuotteet eivät kuulu pakettiin (pois lukien Asiantuntija-paketti).

 

Päihtyneille vieraille ei tarjoilla juomia.