Onnen resepti

Aito, luova, perinteiden innoittama, mutta nykyaikainen. Kokki Bruno Barbieri on upean, monella laivalla ja eri kohteissa tarjoiltavan ruokalistan luoja.

Yksi ruokalista, kaksi vuosipäivää

Reseptejä, jotka kokoavat yhteen 40-vuotisen uran. Bruno Barbierin ruokalista sisältää kaiken ruoalle omistetun elämän intohimon. Kaksitoista uutta ruokalajia, jotka juhlistavat erinomaisen kokin ja 70-vuotiaan Costan tarinaa.

Makumatka

Ruokalista on matka läpi makujen, jotka ovat muokanneet häntä vuosien aikana. Emilia Romagnan keittiöstä risteilylaivoilla testattuihin kansainvälisiin resepteihin. Ainutlaatuisia kokemuksia, jotka luovat ainutlaatuisia ruokalajeja.

Kuka Bruno Barbieri on?

Bruno Barbieri on italialainen kokki, jolla on eniten Michelin-tähtiä koko Italiassa. Hän syntyi Bolognan Medicinassa. Uransa alussa Barbieri työskenteli risteilylaivoilla, jolloin hän tutustui maailman erilaisiin ruokakulttuureihin. Kun hän oli vuosien ajan kerryttänyt kokemusta tunnetuimmissa italialaisissa ja kansainvälisissä ravintoloissa, hän avasi omat ravintolansa ja hänen uransa lähti nousukiitoon. 11 ruokakirjan kirjoittaja, tuomarina Masterchef Italiassa vuodesta 2011 alkaen ja kuuluisien televisio-ohjelmien tähti.