Samsara-ravintola

Category One
maksusta
Category Two
rento

Siellä, missä Tyynimeri ja Välimeri kohtaavat, me korostamme Tyynenmeren fuusioruokia ruokalistassa, joka on täynnä makua ja innovaatioita.

Ruokalistan on luonut Stefani Fontanesi, Costa Corporaten kokki, ja Riccardo Bellaera, Costa Corporaten kondiittori. Se on makujen räjähdys, jossa habanero-chilit, cashewpähkinät ja japanilainen sake kohtaavat Välimeren alueen erikoisuudet, kuten oliiviöljyn, fettuccinen, kreikkalaisen fetan ja paljon muuta. Haluatko esimerkkejä? Mangoceviche punasipulilla ja aji amarillolla (perulainen keltainen chilipippuri), riisiä ja mustekalaa currykastikkeessa, naudanfileetä tamarindikastikkeessa, paistettua okraa, bataattipyreetä inkiväärillä: matka matkan sisällä! Samsara-ravintola yhdistää Costa-kokkien luovuuden Tyynenmeren ja Välimeren alueen keittiöiden tyypillisiin ainesosiin hienostuneessa ja eksklusiivisessa ympäristössä. Maut ovat tuoreita ja herkullisia, ruokalajit uusia ja täynnä Aasian ja Etelä-Amerikan aromeja ja makuja, ja ne on valmistettu Välimeren alueen perinteiden mukaisesti.

Elämä laivalla

Elämä laivalla

Oli unelmien lomasi millainen tahansa, on Costa Cruisesilla kaikille sopivia tarjouksia ja aktiviteetteja. Nouse laivaan ja löydä ne kaikki!