Klassinen ravintola

Category One
Sisältyy
Category Two
rento
Joka päivä jokin Italian alue hallitsee ruokapöytääsi, sillä ruokalista on luotu paikallisen, perinteisen keittotaidon perusteella.

Tyypillinen italialainen aamiainen tai ihastuttava kansainvälinen aamiainen tarjoillaan pöytään pääasiallisessa ravintolassa tuoreeltaan valmistettuna ja antaa sinulle juuri oikeanlaista energiaa hyvän päivän alkuun. Illallisella tarjolla on kuuluisimpia italialaisia ruokia, kuten naudan fileetä alla Rossini, cappellettia ja lihapataa tai upeaa sardinialaista fregolaa tuoreiden vihannesten kanssa, mutta myös gastronomisia kokemuksia risteilyn kohteista. Lisäksi olemme valinneet suosituimpia ja erinomaisia Made in Italy -tuotteita ruokalistaan lisähintaan, kuten aitoa cotolettaa tai laivalla valmistettua, vertaansa vailla olevaa mozzarellaa. Loppusilauksena myös ruoan esillepanoon on kiinnitetty paljon huomiota, koska makuelämykset alkavat silmistä ja siirtyvät sitten muiden aistien nautittavaksi.

Elämä laivalla

Elämä laivalla

Oli unelmien lomasi millainen tahansa, on Costa Cruisesilla kaikille sopivia tarjouksia ja aktiviteetteja. Nouse laivaan ja löydä ne kaikki!